Publicitat
Política · 27 de Març de 2019. 20:58h.

Mossos també denuncien una “actitud agressiva i violenta”

Un sotsinspector relata “puntades de peu, cops de puny i empentes” en un escorcoll a Sabadell el 20-S

Un sotsinspector dels Mossos d'Esquadra ha denunciat que una part dels manifestants concentrats el 20-S a Sabadell en contra d’una operació policial tenien una “actitud agressiva i violenta”. “Vam veure empentes, puntades de peu i cops de puny”, ha relatat en el judici del procés a preguntes de la fiscalia. Els fets van tenir lloc el 20 de setembre a Sabadell, durant el registre del domicili del llavors alt càrrec de la Generalitat, Joan Ignasi Sánchez.

El testimoni ha afegit que els agents de la Policia de la Generalitat allà desplaçats van rebre insults com “gossos d'esquadra, forces d'ocupació o fills de puta”. “Fins i tot un d'ells portava un casc al colze i amb aquest casc va carregar a diferents agents de la Arro”, ha relatat.

L'agent ha insistit que “vèiem que l'actitud per una part de la massa era agressiva” i ha destacat que “el punt més àlgid de violència” va ser quan la comitiva judicial va abandonar el domicili d'Ignasi Sánchez amb ell detingut. El subinspector dels Mossos va ser un dels cinc agents que van resultar ferits lleus aquell dia.

D'altra banda, un inspector de la Policia de la Generaliat que també va participar en l'actuació policial de Sabadell ha descrit que a primera hora del dia hi havia unes setanta persones, però que a mig matí van arribar a ser unes 700, de les quals “sempre hi havia un grup de 100 persones més agressiu”. “Al final de l'operatiu judicial, la massa ens va escometre i alguns mossos vam caure i ens vam fer mal”, ha declarat.

Concentració a Sabadell, el 20 de setembre de 2017 (foto: TV3)
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 jau, Mataró, 28/03/2019 - 08:09

Uiii, si, si. Això és rebel·lió, sedició i sadisme. El Sodoma i Gomorra dels catalans. Com en els pitjors moments d'ETA, IRA i Kukluxklan junts. Jo crec que això s'arregla condemnant a 3000 anys de presó a cadascun dels catalans que estaven allà. Pobres forces de seguretat, varen patir per la seva vida. Ai, que se m'escapen les llàgrimes, sn

#10.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/03/2019 - 08:19

Con tus argumentos ridículos no conseguirás ocultar que los indepes sois violentos desde el minuto 1.

#10.2 Pepe, Alacant, 28/03/2019 - 11:19

Agredir a un policía es un delito en cualquier lugar del mundo, y en algunos un delito de extrema gravedad. Tratar de impedir tumultuariamente y por la fuerza, la aplicación de la ley, es sedición (8 años de cárcel). Si los mossos hubieran querido, la cárcel estaría repleta.

#9 Cris, Barcelona , 28/03/2019 - 07:59

El problema que tienen muchos independentistas, es que eso lo ven normal. "Un pueblo oprimido ". Han perdido el sentido del sentido común y no se avergüenzan de sus actos.

#7 - Mossos de a pie hunden la fábula del golpe de Estado cívico y pacífico... ... ..., - Miembros del cuerpo regional detallan los "golpes, patadas y puñetazos"..., 28/03/2019 - 02:25

- Mossos de a pie hunden la fábula del golpe de Estado cívico y pacífico...

- Miembros del cuerpo regional detallan los "golpes, patadas y puñetazos"

para impedir la salida de una comitiva judicial en un registro en Sabadell...

#4 "em van dir: quan obrin la porta sortiu corrent..., ...perquè us mengen"..., 28/03/2019 - 01:37

https://www.catalunyapress.cat/texto-diario/mostrar/1368358/cap-liderar-registre-20s-sabadell-relata-em-dir-quan-obrin-porta-sortiu-corrent-perqu-us-mengen

El cap que va liderar un registre el -20S- a =Sabadell=

relata:

"em van dir: quan obrin la porta sortiu corrent,

perquè us mengen"...

#3 flipandoconindepes, Barcelona, 27/03/2019 - 22:35

Subinspector de los Mossos d’Esquadra:...".“Vimos empujones, patadas y puñetazos”,.Insultos:." “gossos d’esquadra, fuerzas de ocupación o hijos de puta”... Vamos..una auténtica "revolució dels somriures"..jajajajajaja