Publicitat

Tura no descarta ser candidata a la presidència de la Generalitat el dia que Ros diu que només seguirà a l'alcaldia si li ho demanen els ciutadans

Moviments al PSC

Tura rep la felicitació d'un delegat durant el darrer congrés el PSC

La diputada del PSC i exconsellera de Justícia i d’Interior, Monserrat Tura, ha afirmat que si hi ha unes primàries obertes a tothom, estudiarà la possibilitat de presentar la seva candidatura a la presidència de la Generalitat.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Tura s’ha mostrat partidària d’unes primàries del PSC a l’estil francès: “Obertes a tothom, sense cens previ, amb segona volta. Si això es produeix així, jo, que sempre he estat disposada a pensar i que cada vegada que hi ha un element que em sembla important -no a títol personal sinó pel meu país-, doncs reflexiono i penso, estaria disposada a pensar-m’ho”.

D'altra banda, sobre la proposta de l’exconseller Ernest Maragall de crear un corrent intern dins del partit, Montserrat Tura ho veu més aviat difícil. Segons la diputada del PSC, ja hi ha hagut altres projectes semblants que no han prosperat, com ara Esquerra Socialista.

Per la seva banda, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que és una de les opcions per liderar la candidatura del PSC a les properes eleccions al Parlament, ha afirmat que només es presentaria de nou a les municipals "en circumstàncies excepcionals".

Ros, segons recull el diari ABC, ha confessat que aquestes circumstàncies serien que li ho demanés el seu partit, el PSC, o els ciutadans de Lleida. "Crec que les responsabilitats i els mandats han de ser limitats, tot i que mentre sigui necessari estaré al capdavant de la ciutat, si els ciutadans m'ho demanen".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 robertg, bcn, 09/01/2012 - 17:00

Tura vol seguir sent l' enganyifa "catalana" d' un PSC absolutament espanyol

#1 Almogàver , La Sagrera , 09/01/2012 - 16:41

La Tura de gran vol ser alguna cosa, però encara no sap que, de moment només és de Mollet i prou.

#1.1 pepillo, barcelona, 09/01/2012 - 23:46

Además de ser de Mollet, es otra cosa, sobrina de Solé Tura.