Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2017. 22:20h.

Multen un militant de la CUP que repartia butlletes del referèndum

La Guàrdia Urbana de Tarragona l’ha sancionat per repartir publicitat sense autorització

Multen un militant de la CUP que repartia butlletes del referèndum

Imatge de la butlleta que ha repartit la CUP

La CUP de Tarragona ha denunciat que aquest dimarts a la tarda un dels seus militants ha estat multat per dos agents de la Guàrdia Urbana mentre repartia butlletes del referèndum entre els ciutadans. El motiu de la sanció és, segons es recull a la mateixa multa, per “realitzar qualsevol modalitat de publicitat sense autorització”.

Segons la CUP, els agents han sancionat amb 500 euros un militant de l’assemblea local de la formació, que estava repartint les butlletes a la Rambla Nova de Tarragona, i li han requisat la resta de butlletes. Es tracta d’una acció que la formació ha realitzat durant tot el dia a diferents punts del territori.

La portaveu del partit a Tarragona, Laia Estrada, ha volgut destacar que “s'han repartit 250.000 butlletes arreu del país i a Tarragona ha estat l'únic lloc on algú ha estat multat per defensar el referèndum”. El conseller de la CUP Jordi Martí Font ha anat més lluny i ha acusat l'alcalde de la ciutat, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, de “perseguir l'independentisme tarragoní amb els mitjans que té al seu abast”.

La CUP ja ha avançat que recorrerà la sanció, perquè la troben “mancada de fonament” i que “atempta contra la llibertat d’expressió política”. La CUP ha repartit avui 250.000 butlletes del referèndum per reclamar que “des del Govern de la Generalitat es concreti una data i pregunta per a la celebració del referèndum d'autodeterminació, que ha de celebrar-se abans no s'acabi el setembre”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#13 Justificació, Chez Titole, 05/04/2017 - 17:44

Contra el que molts pensen no es tracta que els agents els enviï Madrit, sembla que eren del país. Val a dir que va ser un acte necessari atès que la dotació municipal per comprar paper de wàter havía estat escurçada.

#12 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 05/04/2017 - 09:39

Llibertat d'expressió a la castellana...Espanya ens enamora.

#12.1 K3nny, BCN, 05/04/2017 - 11:12

I Catalunya ens dona pel cul. Ah no, als nacionalistes li fan el amor... El Nacionalisme és pau, amor, ocells, papallones i esborrar l'enemic.

#12.2 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 05/04/2017 - 14:13

Tens res en contra dels ocells, les papallones i l'amor?

#11 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 05/04/2017 - 09:38

El partit ecosocialista de Dinamarca, Enhedslisten, dóna suport a l’autodeterminació de Catalunya. El vice-president del grup, Nikolaj Villumsen, ho va explicar ahir al seu compte de Twitter. ‘Catalunya té el dret de l’autodeterminació i això s’ha de resoldre de manera democràtica’

#10 Karl, Valls, 05/04/2017 - 07:20

su porción de pastel con el azúcar y calorías que proporciona. No meneallo y ahora será igual: no meneallo. Si no al tiempo, de meneallo, con default y abandono de la UE.

#9 Karl, Valls, 05/04/2017 - 07:19

que mal llevaron las riendas del país, por culpa de unos electores y electoras manipulados y manipulados en el òasi català. O todo les iba bien, si tenían garantizada