Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2017. 09:47h.

Mundó critica Puigdemont

“Jo hauria entès que convoqués eleccions”

Mundó critica Puigdemont

L’exconseller Carles Mundó, en una entrevista a El món a RAC1, ha reconegut que “el cos no em demana tornar a ser conseller. Però és una polèmica que no voldria obrir”. “Jo hauria entès que Puigdemont convoqués eleccions. Ell hi estava absolutament determinat. No sabrem mai si va ser un error o no el fet de no convocar-les”.

D’altra banda, ha recordat que “el dimecres 1 de novembre ja vaig marxar de casa amb la maleta feta comptant que no hi tornaria. Quan vaig esmorzar amb els meus fills i la meva dona els vaig explicar que segurament no tornaria”. "Vaig explicar als meus fills que anava a la presó i ho van entendre”, ha afegit.

"La primera decisió va ser de dispersar-nos com amb els terroristes. Fins a la nit no vaig poder parlar amb la família”, ha lamentat, a més d’assegurar que “quan vaig arribar a la presó tenia un hematoma al canell i el mateix director de la presó se'n va adonar i em va recomanar que visités el metge. Ningú em va demanar perdó”.

"A la furgoneta anàvem emmanillats Santi Vila i jo. Pensàvem que arribaríem a Soto del Real i resulta que era la presó d'Aranjuez. Quan em van dir que érem en centres diferents em va caure el món a sobre. Em vaig imaginar sol i fotent-me de fàstic”, ha recordat.

També ha denunciat que ”quan vam arribar a Aranjuez, la Guàrdia Civil va considerar que ens seria de gran utilitat posar-nos tres vegades l'himne d'Espanya abans de sortir de la furgoneta”.

"Havíem imaginat el moment de la sortida com un moment d'alegria i no ho va ser perquè la tristesa de deixar Junqueras la va superar. “Va ser un moment molt dolorós deixar l'Oriol Junqueras allà. No me'l puc treure del cap perquè puc imaginar en cada moment què està fent durant el dia”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Mary, Barcelona, 07/12/2017 - 16:08

Encuentro en vuestris comentarios 2 cosas ignorancia del tema y falta de humanidad

#7 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 07/12/2017 - 14:32

Com son els nostres ceballuts. Per conservalos en formol.

Han denunciat que els torturaven amb menjars flatulents, amb cançons del Manolo Escobar i amb restriccions per anar a misa.

De debo que els trobare a faltar. Es fantastic.

#6 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 07/12/2017 - 12:33

Trullo no sé yo si volverá a catar, Sr Mundó, pero vaya preparando con tiempo la venta de inmuebles a su nombre y el de su familia, porque del multazo y la inhabilitación no creo que le libre nadie. Es lo que pasa cuando uno decide intentar dinamitar la sociedad catalana. No es Ud. un pobre robaperas, sino parte de la claque de un golpista.

#5 Albert nomas, Girona, 07/12/2017 - 12:19

Lo que no es normal es que estén en la calle. Han provocado, odio, enfrentamiento y crisis económica. Buscaban además violencia y muertos. Lamentable.

#4 Capit@n España, Fart de tant victimisme, 07/12/2017 - 11:59

Victimisme. Victimisme everywhere.El victimisme ja s'ha convertit en un modus vivendi. Ay Manolete, si no sabes torear "pa que te metes".....