Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2017. 10:43h.

Munició contra el procés

El suport de Maduro genera rebuig fins i tot al PDECAT

Munició contra el procés

Piulada de Marta Pascal

La fotografia del president de la República Bolivariana de Veneçuela, Nicolás Maduro, amb l'estelada durant la presentació del documental "Maduro: lealtad indiscutible" ha generat incomoditat a les files del PDECAT, que l'han qualificat de "greu error".

La coordinadora general, Marta Pascal, s'ha fet eco de la notícia a Twitter i ha manifestat que "si algú creu que suma fent que Maduro es faci una foto amb l'estelada és que no ha entès res, absolutament res. Quin greu error!!"

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, per la seva banda, ha dit que "aquests no són els meus companys de viatge..." i ha afegit que "no vull el model de Maduro de cap manera!!"

Les crítiques del PDECAT a la fotografia s'han sumat a les que han fet alguns dirigents del PPC. El seu líder, Xavier García Albiol, ha exposat que "el Procés ja té suport d'un Cap d'Estat. Llàstima i vergonya que sigui el dictador repressor de Veneçuela Nicolás Maduro". "Amors que maten", ha reblat.

El diputat popular, Sergio Santamaría, ha afegit que "l'opressió sanguinària de la revolució bolivariana i la pressió independentista catalana traven llaços d'amistat fraterna" i la diputada Andrea Levy ha apuntat que "ara ja ens queda clar que costat de la democràcia estan".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#17 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 29/04/2017 - 00:25

El préssec procés ha madurado. Dentro de poco caerá del árbol. A no ser que lo cojan y metan en la caja.

#16 La hora de los egoístas, Bcn, 28/04/2017 - 19:16

Yo solo le diría a la "golpista" Pascal que se lo tiene que hacer mirar, vosotros que habéis "tragado carros y carretas" con la CUP, ¿ahora una "fotito" con el Maduro os preocupa?.

#15 josep26, Badalona, 28/04/2017 - 17:02

No entens lo de Maduro? I sí entens les fotografies del teu putxinel.li amb juerguistes, beguts, neo-cons i xenòfobs congresistes americans? La farra nocturna (i diurna) també els hi veu pagar?

#14 JuvenalU, Upper Gratallops, 28/04/2017 - 14:45

Equilicuá! Touché! Eureka!

#13 vicedo, barcelona, 28/04/2017 - 14:03

El següent president a sumar-se a la parafernalia "indepe", després de veure a Maduro, no pot ser altre que Kim Yong-un el president de Cora del Nord.