Política · 10 de Maig de 2017. 21:46h.

Munté demana a les entitats esportives que donin suport al referèndum

Diu que la independència “comportaria molts beneficis també en l’àmbit de l’esport”

Munté demana a les entitats esportives que donin suport al referèndum

Imatge de la presentació de l'informe

La consellera de Presidència, Neus Munté, ha demanat a les entitats esportives catalanes que s’adhereixin al Pacte Nacional pel Referèndum. Ho ha fet durant la presentació d’un estudi de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes on s’analitza l’impacte econòmic de la independència en les federacions. La portaveu del Govern ha dit que aquest informe “demostra que la independència de Catalunya comportaria molts beneficis també en l’àmbit de l’esport”. Segons l’estudi, la independència permetria a les federacions esportives catalanes generar 93 milions d'euros cada any en nous ingressos

Munté ha destacat que ja hi ha “moltes veus del mon de l’esport us heu posicionat respecte al moment històric que viu Catalunya. Alguns clubs i entitats esportives s'han adherit ja al Pacte Nacional pel Referèndum”. També ha agraït en particular l’adhesió de la Plataforma ProSeleccions de la que ha dit ho ha fet “com la majoria dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya”.

La portaveu del Govern ha assegurat que “la qualitat del nostre sector esportiu desperta admiració arreu del món i això ens permet donar a conèixer la nostra realitat i les nostres aspiracions democràtiques al món”. Tot i així, diu que no es fa “amb totes les eines i amb la plenitud que desitjaríem” per no poder competir amb seleccions catalanes reconegudes internacionalment, “competint arreu del mon en nom propi, com un país normal”. 

Munté durant la presentació

25 Comentaris

Publicitat
#19 luzbell, barcelona, 12/05/2017 - 10:59

si se os paga 93 millones de euros es para el acatamiento absoluto, al régimen nacionalsocialista, de otra manera si alguno tuviera la dignidad de decir que no mezclen política con deporte, cosa que inmediatamente le acarrearía la perdida de la subvención, mirar al Barcelona.

#18 Escèptic, Bcn, 12/05/2017 - 00:01

No m' ho diguis Neus.... I així tindrem un esport d' alta qualitat democràtica, oi?
Reconec, però que aquesta dona és incansable. Si té gat o gos segur que es deu dir Demòcrata

#17 pepe.----, andorra, 11/05/2017 - 12:43

lo unico bueno de todo esto, seria q al menos, el RCD Español, jugaria siempre la copa de Europa, eso q ahora llaman liga de campeones o usando un anglicismo de esos q tanto gusta, champions league. Sin bromas, la actitud de los totalitarios es insmiscuirse en todos los aspectos de la vida diaria, y eso es lo q estan haciendo los separatas.

#16 Juan, Terrassa, 11/05/2017 - 12:29

De momento lo piden, pero siempre vendrá un LLuis Llach que lo exigirá ,o se quedan sin subveciones
la presión casi siempre obtiene sus frutos

#15 Alfons Maristany, BCN, 11/05/2017 - 11:11

Oh que gran idea
Que bueno sera para el barça
Como podra pagar a Messi Suarez y Neymar sin el contrato de las Televisiones de la Liga Espàñola?
Nos toman el pelo