Publicitat
Política · 8 de Març de 2016. 19:32h.

Munté desqualificava els socialistes dos dies abans del pacte de Girona

La consellera afirmava que estaven “desconnectats de la realitat”

Munté desqualificava els socialistes dos dies abans del pacte de Girona

Neus Munté

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, titllava el PSC de ser un partit “desconnectat de la realitat”, després que els socialistes catalans donessin suport al pacte entre el PSOE i Ciutadans per investir Pedro Sánchez president del Govern espanyol. “Ens preocupa veure que el PSC en aquests moments diu un no tan rotund al dret a decidir”, assegurava fa dos dies la consellera, qui afegia que “aquest canvi de criteri el desconnecta molt de la realitat de Catalunya”.

Això ho deia diumenge, perquè avui, quan s’ha anunciat l’acord entre CDC i PSC a Girona per tirar endavant el cartipàs municipal, Neus Munté ha manifestat el “màxim respecte per les dinàmiques pròpies de cada territori”. També ha afirmat que això aportarà "estabilitat política” i ha subratllat que “els que pacten i les que es posen d’acord són les persones que conformen els grups municipals”.

Per concloure, la portaveu del Govern i dirigent de CDC ha dit: “saludar que hi hagi un acord que pugui portar a l’estabilitat política i a una normalitat en el dia a dia de gestió d’una ciutat tan important com és Girona”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 botifler1914, Barcelonia, 09/03/2016 - 12:28

¿Qué inauguraba?

A- La barandilla
B- La pared de hormigón del fondo
C- El abrigo

#11 Cata.....quéééé??????, Montcada i Reixac, 09/03/2016 - 10:13

Empezó en politica en la UGT,sigue en la UGT.¿Que perfil le verían a esta señora? MEDIOCRIDAD TOTAL.

#10 arm, figueres, 09/03/2016 - 09:03

es increíble que amb lo poc preparada que esta aquesta dona pugui ser la portaveu

#9 Dado Estellera, Badalona, 09/03/2016 - 07:34

silencio, por lo que sea, dan su aprobación. Quizás con la esperanza de una vida mejor, con que cumplan lo prometido total o parcilamente, etc... o soñando con La Primita, Euromillones, El Gordo o la Bonoloto (también Quiniela Hipica y de Fútbol).

#8 Dado Esteller, Badalona, 09/03/2016 - 07:33

anhelos, supurando a veces odio por todos y cada uno de sus poros de la piel, otros sublimando vía consumo con dinero propio o ajeno (mantenido/a por pareja, familia). Así es muy fácil hablar, Sra. Munté. Lo que digo es válido para gran parte de la clase política: algunos que no opinan desde su