Publicitat
Política · 14 de Maig de 2017. 18:35h.

Munté diu ara que “l’oferta de diàleg no caduca”

En teoria la conferència a Madrid era l'última oferta

Munté diu ara que “l’oferta de diàleg no caduca”

La vicepresidenta del Partit Demòcrata, Neus Munté, sobre els propers passos a fer per a la celebració del referèndum, ha reiterat la voluntat del partit de “seure, parlar, negociar i dialogar sobre la demanda transversal i majoritària a Catalunya”.

“L’oferta de diàleg no caduca”, ha apuntat Munté, que ha insistit que “el que sempre manté una posició tancada i unilateral és el govern de l’Estat”.

També ha assenyalat que la conferència ideològica celebrada ahir defineix el PDECAT com a “radicalment democràtica en la defensa del dret a decidir, de les llibertats individuals i col·lectives”.

“Aspira a ocupar l’espai central a Catalunya a partir de la detecció de les necessitats de les persones, des d’una perspectiva econòmica i social”. Munté ho ha dit en declaracions als mitjans de comunicació Sant Feliu de Llobregat, en el marc de les Festes de Primavera que se celebren en aquest municipi.

“L’endemà de la conferència seguim treballant a peu de carrer”, ha apuntat Munté, que ha assegurat que “passem ara de la definició ideològica als fets concrets en un moment cabdal per Catalunya en el qual estem treballant per culminar un procés democràtic que ens ha de portar a la celebració del referèndum”.

En aquest sentit, la vicepresidenta del partit ha assegurat que el Partit Demòcrata “és un instrument més d’aquesta aspiració nacional tan majoritària” i ha remarcat que ahir va ser “un dia positiu i il·lusionant” pel partit, ja que la conferència va servir per “culminar uns treballs dels darrers mesos en els quals hi ha participat molta gent de dins i fora del partit”.

Preguntada per la llei dels estibadors, Munté ha volgut deixar clar que el Partit Demòcrata ha fet “una gran aportació actuant com a interlocutor en un moment en què les posicions entre el sector afectat i el govern del PP estaven tancades”. El PDeCAT, ha afirmat Munté, “lluny de buscar agradar a uns o altres, ha propiciat un terreny de joc on poder dialogar”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#23 lepero, barcelona, 15/05/2017 - 18:37

La fecha de la independencia tampoco caduca.

#20 Kropotkin, Vic, 15/05/2017 - 17:02

Que generosa la tiparraca estelada esta... Jua, jua, jua,...

#19 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 15/05/2017 - 16:21

Deixant de banda que no han dialogat mai, perque ja tenen tot el que es raonable i la resta es un disbarat, avui diuen una cosa i demà un altre. "Ja no cal més referendum" "Pantalla pasada" "Referendum Si o Si", "Un 47% es un mandat democràtic", "en ocasions veig morts"... en fi...

#18 !!!3%!!!, Bcn, 15/05/2017 - 16:09

Ohreferendum Ohreferendum ......7. vaya congregacion de delincuentes.
Bueno en septiembre la generalitat a los no separatista los marcara con una estelada amarilla osea a 3, 500.000. Y en Octubre confrontacion civil.
Este es el panorama.

#17 josemiguel, El Prat de Llobregat, 15/05/2017 - 10:25

O referéndum o referéndum.¿Eso es negociación?Creo que la palabra trágala se ajusta más