Política · 26 de Febrer de 2017. 18:52h.

Munté diu que el judici d’Homs “és un nou exemple d’intolerància”

Afirma que l’única resposta de l’Estat és perseguir persones que "compleixen mandats democràtics"

Munté diu que el judici d’Homs “és un nou exemple d’intolerància”

Munté en una imatge d'arxiu

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha assegurat que el judici de Francesc Homs pel 9N és “un nou exemple d’intolerància amb la qual el Govern del PP aborda una qüestió absolutament política i democràtica”. La també portaveu del Govern català ha afegit que "l’única resposta” que dona l’Executiu de l’Estat és “la judicialització, la persecució i fer seure a la banqueta dels acusats demòcrates, persones que compleixen mandats democràtics".

Munté ha afirmat que no hi ha “separació de poders”. “Hem d'alçar la veu, com hem fet sempre, de manera cívica" ja que l’actitud del Govern de l'Estat "és una vergonya per a tots els demòcrates", ha reblat.

"Això va de perseguir ideologies, com es veia amb la querella contra la presidenta del Parlament i altres membres de la Mesa" ha etzibat. La portaveu del Govern assegura que "es tracta de diferenciar els que pensen d'una manera i els que pensen d'una altra. S'està perseguint maneres de pensar i això és molt greu". En el cas concret del judici a Francesc Homs, el fons de la qüestió segons Munté "és perseguir una persona que ha complert mandats democràtics i ha buscat reforçar la democràcia. Això no pot ser mai delicte".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#16 Xexo, Premia, 27/02/2017 - 18:08

Cuidao con la tolerancia emos topao

#15 Antonio, Madrit, 27/02/2017 - 09:27

Hombre claro, como vosotros sois tan tolerantes con los que no están de acuerdo con vosotros, sois unos incomprendidos, pobrecitos.

#14 Taranna, Barcelona , 27/02/2017 - 07:09

De verdad querida Munte, dejese de politica y monte una peluquería, seguro que millones de catalanes lo agradeceriamos muchísimo.

#13 PQG , Metrópolis , 27/02/2017 - 01:56

El "mandato" de esa minoría de catalanes, 48% de votantes en las últimas autonómicas y 37% de la población con derecho a voto, no es excusa para romper con la legalidad vigente o para vulnerar los derechos que el resto de españoles tienen sobre los cambios constitucionales como intentan hacer Uds

#12 Alejandro, Barcelona, 27/02/2017 - 00:15

Sí sra. Intolerancia a la violación de las leyes; intolerancia al uso de competencias que no se tienen; intolerancia a no acatar las disposiciones de la justicia.; intolerancia a creerse estar por encima de la ley. ¡Como debe ser!!