Publicitat
Política · 2 de Maig de 2017. 14:25h.

Munté diu que Puigdemont no anava al Marroc "a parlar del procés"

La consellera denuncia "una obstrucció a les empreses catalanes i flamenques"

Munté diu que Puigdemont no anava al Marroc "a parlar del procés"

Neus Munté

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha carregat contra el Govern espanyol per "l'operació empresarial frustrada" al Marroc i ha assegurat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no anava "parlar del procés".

Munté ha subratllat que la missió organitzada conjuntament amb Flandes "era per reforçar vincles econòmics" i ha qualificat d'"indigna" la suspensió. "És una obstrucció i una mala jugada a les empreses catalanes i flamenques", ha afegit.

La portaveu del Govern ha mostrat el seu "malestar" en la roda de premsa posterior al Consell Executiu i ha recordat que aquest fet "no és nou" perquè ja ha passat en "anteriors viatges" com un que va fer el conseller d'Empresa i Ocupació, Jordi Baiget.

Finalment, ha fet referència al viatge oficial del vicepresident Oriol Junqueras als Estats Units i ha lamentat que el cònsol d'Espanya "s'ha convertit en una manera d'ombra en les seves reunions".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 Dromedario, Morrocco, 03/05/2017 - 10:35

Iba a comprar ......grifa. Te pillaron.

#18 Cap gros, Palamos, 03/05/2017 - 07:37

El problema no es el que fa el govern espanyol que era de preveure, el problema es estar dirigits a cat. per una colla de tarats que es pensaven que pendrien el pel a l estat amb la seva astucia i amb la seva "intel.ligencia superior".

#17 Xexo, Premia, 03/05/2017 - 03:51

Seguro a buscar al amigo del ronaldo

#16 Pepet, Sabadell, 02/05/2017 - 22:19

Però que diu aquesta senyora? Si no saben parlar de res més que del procés!

#15 figaro, Barna, 02/05/2017 - 21:26

¡Vaya marrones que se tiene que comer cada día esta señora! ¡Qué cara de huevo pone cada vez que tiene que desdecir mentiras que ni ella misma se cree! Váyase sra. y dedíquense a gobernar para el pueblo y dejen yá el aburrido pruces