Política · 20 de Març de 2017. 11:16h.

Munté es desentén de la corrupció de CDC

La vicepresidenta del PDECAT diu que el partit "no té cap vincle" amb el cas Palau

Munté es desentén de la corrupció de CDC

Neus Munté

La vicepresidenta del PDECAT, Neus Munté, s'ha desentès de la corrupció de Convergència i ha afirmat que "el PDECAT no té cap vincle amb la situació que s'està jutjant al cas Palau" perquè "neix i es conforma molt després d'aquesta situació". "El Partit Demòcrata neix per adaptar-se millor a la situació que viu Catalunya", ha defensat.

Munté ha manifestat en una entrevista a Els matins de TV3 que "des del Partit Demòcrata serem implacables amb qualsevol conducta que impliqui corrupció que estiguin provades", però ha advertit que "també serem implacables amb la presumpció d'innocència de les persones perquè estem en un estat de dret".

La dirigent del PDECAT ha afegit que "crec que l'actitud, les declaracions i la manera de fer està sent impecable en tots els sentits" i ha assenyalat que "no creiem amb els judicis paral·lels, amb els indicis, no creiem amb les suposades declaracions de persones 'x'".

Finalment, ha assenyalat que "les qüestions relatives al lideratge al PDECAT no comencen ni acaben amb Artur Mas i Neus Munté". "Tenim un partit que s'està configurant com un equip de persones que treballem de manera coordinada", ha remarcat.

22 Comentaris

Publicitat
#27 La hora de los egoístas, Bcn, 20/03/2017 - 21:33

Esta Sra. se ha puesto la manta en la cabeza y se ha metido en un callejón sin salida del que intenta salir con unas declaraciones de un nivel de incongruencia cada vez mayor. ¿No hay nadie de su entorno político o personal que le avise de la espiral en que está metida?

#26 Pan con tomate y jamón del bueno, Desenroscando barretinas, 20/03/2017 - 18:10

Ja, ja, ja, ja, espera que ahora me reiré en catalán para que esta pájara me entienda. Ha, ha, ha, ha.. ¡pero que cinismo!

#25 Alejandro, Barcelona, 20/03/2017 - 16:55

Mientras en el PDEcat quede alguno de Convergencia, ya lo creo que estarán vinculados. Podréis cambiar de nombre mil veces pero siempre seréis los mismos corruptos porque, aunque la mona se vista de seda, mona se queda

#24 luis, barcelona, 20/03/2017 - 16:46

Sois unos incredulos, por una vez que dicen la verdad, hay que creerla,
El dinerete no fue a ningun partido, solo a los bolsillos particulares de los que estaban en el ajo
Por que el dinero si se aflojo, ¿verdad?

#23 Ara estem en un estat de dret?, Terrassa, 20/03/2017 - 16:12

I ahir estàvem en un país que era un desastre, un estat antidemocràtic que no respecte els drets (a l'autodeterminació) dels catalans ? En què quedem? Munté, cada cop ho teniu més difícil! Esteu cavant cap avall, en compte de cap amunt!