Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2016. 14:29h.

Munté qüestiona la "salut" de la democràcia a Espanya

El Govern diu que no ha rebut cap queixa de França pel procés

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha assegurat que el Govern no "ens consta cap queixa" de França per la resolució aprovada el 6 d'octubre pel Parlament en què demana que Catalunya Nord gaudeixi del dret d'autodeterminació.

La portaveu del Govern ha recordat la "separació de poders" entre el Parlament i el Govern perquè la resolució està aprovada per la cambra catalana amb els vots de Junts pel Sí i la CUP i ha qüestionat la "salut" de la democràcia de l'Estat espanyol.

Munté també ha recordat durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu que hi ha "organismes internacionals", que no ha esmentat, que senyalen que a l'Estat espanyol "hi ha una feble separació de poders i molt poca independència judicial".

La titular de Presidència ha reiterat que "no hem rebut cap queixa" del Govern francès i ha afegit que "sempre hem manifestat el màxim respecte als moviments, els sentiments i a les accions de qualsevol territori".

Neus Munté, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#22 galba, bcn, 09/11/2016 - 12:53

Per democracia la nostre, oi Sra Munté?. Un president a qui no va elegir ningu, que anava el 15 o el 20 per Girona, que el va posar a dit un senyor que anava de quart o cinquè per Barcelona; una democracia que permet burlar-se de la mateixa democracia dient que hi ha que te majoria sense tenirle, una d

#21 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 08/11/2016 - 20:43

"Munté cuestiona la "salud" de la democracia en España"

Pero no veieu que aquesta camama, utilitzada ja com ultim recurs tampoc us funciona ?
Ques us inventareu ara per allargar aquesta absurda agonia ?

Heu pensat en el vostre incert endema personal ?

Perque arribar arribara i cada c

#20 M, Sabadell, 08/11/2016 - 19:21

Antes de cuestionar la salud democrática de los demás, deberían vigilar la democratitis propia, o como dice el viejo refrán, cuidar la viga en el ojo propio antes de preocuparse por la paja en el ojo ajeno.

#19 galba, Bcn, 08/11/2016 - 19:06

Quina feina fan i perquè serveixen exactament Romeva (The Minister), els representants permanents a Bruselas, els ambaixadors... ?

Per molt megalomaniacs que siguin, es que no es donan compte de que a nivell internacional no son ningu.

#18 catafracto, Barcelona, 08/11/2016 - 18:55

El gobierno de la República Francesa solo se relaciona con Estados, Munté, no con regiones.

De verdad, ¿no encontraron a nadie mejor para el cargo?