Publicitat
Política · 11 de Març de 2016. 10:04h.

Munté recorda que l’Exèrcit "fa molts anys" que va al Saló de l’Ensenyament

“Informen de com accedir a una carrera professional i hi ha persones interessades”

Munté recorda que l’Exèrcit "fa molts anys" que va al Saló de l’Ensenyament

Munté

La consellera Neus Munté, en una entrevista a Els Matins de TV3, s’ha referit a la polèmica desfermada després de l’incident que va tenir l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al Saló de l’Ensenyament amb uns militars. “Fa molts anys que l’Exèrcit hi és al Saló de l’Ensenyament, com també en el Saló de la Infància” ha indicat la consellera de la Presidència.

En aquest sentit, ha recordat que “com altres institucions ocupen un espai pagant la quota corresponent” i que “ofereixen les possibilitats d’accés a una carrera professional”. També ha reconegut que “he pogut copsar que és dels estands que més èxit té”, tot i indicar que la presència dels militars en el Saló “és una qüestió a debatre”.

Munté ha considerat que “hauríem d’intentar suavitzar una mica el debat” i ha defensat que “la gent acudeix perquè està allà informant de com accedir a una carrera professional i hi ha persones que estan interessades. I si no és a través del Saló de l’Ensenyament ho faran d’una altre manera”.

A criteri de la consellera “es pot parlar de tot, però traient aquesta càrrega que se li ha volgut posar aquests dies”. “Tot és discutible, es pot parlar i escoltar tothom”, ha sentenciat.
 

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#10 Carlos Gomez, Bcn, 13/03/2016 - 00:03

I aquest any no nomenaran a la dona del Pugdemont Presidenta d´Honor com sempre feien amb la Ferrusola i la senyora Rakosnik ?
Dones d´aquesta categoria no es poden desaprofitar ara que estem tant enfeinats preparant les maletes.
Pals a les rodes ni un.

#9 blancoyenbotella, bcn, 11/03/2016 - 21:43

HECTOR: Los seis comentarios peor valorados son los 6 tuyos. Tendrias que descansar un poco y meditar un poco antes de escribir.
Conviene que te lo hagas mirar

#8 Antonio, Barcelona, 11/03/2016 - 14:38

#6.1

Tots sabem que la teva professió de "pallaso" la vas aprendre al carrer, segurament llençant maces o diavolo pels aires. Que pel cas és al que es dediquen molts dels pringats que voten la Colau.
Per sort encara la majoria sap de la importància de l'excèrcit en una societat civilitzada i global.

#7 Neferu, Barcelona, 11/03/2016 - 13:26

Jordi, tens raó.
Hector no nos hables de seducir las mentes jóvenes porque te daría varios ejemplos y te haría callar, y hoy no tengo el día mitinero.

#7.1 Hector, Bcn, 11/03/2016 - 18:49

La diferencia neferu, es que yo tambien te los criticaria ;) pero tu los proteges, porque es por tu amado sistema politico pteiotico español. Y especifico porque espña de por si tambien la amo, no sus instituciones con el trato que muestran hacia una de sus regiones mas ricas.

#7.2 Neferu, Barcelona, 11/03/2016 - 20:32

¿Que yo protejo? Yo no debo nada a nadie y a nadie que actúe mal defiendo tenga el color o las siglas que tenga. Como voy por libre me puedo permitir el lujo de cantarle las cuarenta al lucero del alba si se desvía.
Ojalá viera esa objetividad por estas páginas.
Y no señalo.

#7.3 Hector, Bcn, 12/03/2016 - 11:23

Y suele ser asi, a veces hasta coincido contigo, tanto hacia mis ideologias como hacia las tuyas, pero de repente hay algo referente al feminismo y ni pestañeas si viene de los tuyos, y no una cagda verbal, si no la ausencia de palabras, y parece que ni te importe, ni te afecte

#6 Jordi B., L'H, 11/03/2016 - 12:46

Exacte, al saló hi van joves cercant una professió de futur i l'exèrcit és el que ofereix, per això hi són. Al saló de l'esport hi haurà la boxa com esport olímpic que és, el taekwondo, la lluita lliure, etc. Que cadascú trïi el que vulgui.

#6.1 Hector, Bcn, 11/03/2016 - 13:02

No, si vols una profesio vas al salo de treball. I alla... No em sona qie hi fosin, sera que es mes facil nar a seduir ments joves que no saben que estudiar encara, en la seva majoria menors d'edat.

#6.2 Jordi B., L'H, 11/03/2016 - 13:54

Vinga Hector, tú si que vals, llavors que no hi posin stands de les facultats de medicina ni d'enginyers, que també són professions. Per aixó van els joves, per a informar-se i triar el que vulguin, són joves però no tontos, amb 16-17-18 anys ja saben per on han de tirar la majoria

#6.3 Hector, Bcn, 11/03/2016 - 18:45

Un enginyer o un que surt de la facultat de medicina te moltes profesions a les que dedicarse. L'enginyeria les englova, igual que la medicina. A part que es una formacio MOLT AMPLiA, he pasat per la carrera d'enginyeria ;) i familiars per medicina

#6.4 Luís, Cervera, 12/03/2016 - 16:37

#6.3

Pues yo pienso que por tu ortografía no has pasado de 4° de primaria. Me imagino que has pasado por una carrera de ingeniería en sueños. ;-)