Política · 20 de Juliol de 2017. 13:15h.

Munté s'autodescarta per ser cap de llista del PDECAT

L’exportaveu del Govern es postula com alcaldable per Barcelona

Munté s'autodescarta per ser cap de llista del PDECAT

Neus Munte (foto: Rac1)

L’exportaveu del Govern i exconsellera de Presidència, Neus Munté, ha reconegut que li faria “il·lusió” ser alcaldessa de Barcelona, perquè “hi ha molta feia a fer”. Així ho ha assegurat en una entrevista a Rac1, on la també vicepresidenta del PDECAT ha admès que “seria estrany que a una barcelonina com jo no n'hi fes”.

En tot cas, Munté ha remarcat que el candidat del PDECAT a l’alcaldia de Barcelona sortirà d’unes primàries. “Sempre he dit que estic a disposició del meu partit”, ha assenyalat l’exportaveu del Govern, qui ha subratllat que “seran els associats” de la formació “els que decidiran” l’alcaldable a la capital catalana.

L’exconsellera de Presidència, per altra banda, ha reiterat que el seu cessament “ha estat un pas al costat” i ho ha exemplificat amb una símil futbolístic. “Es com en un partit de Champions, on els que surten al camp no poden fer aquell esprint perquè els hi fa mal la cama o estan poc concentrats. He cregut que en aquest moment jo era prescindible i que altres persones podien fer-ho amb més força”, ha explicat Munté.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 lepero, barcelona, 20/07/2017 - 23:16

Esta y la Pascal se han propuesto ganarlo todo y no dejar nada para los demás. I a fe de Déu que lo lograrán.

#6 Meritxell, Barcelona, 20/07/2017 - 17:38

Quines penques aquesta dona! Fuig com una rata per les clavegueres de la quebrada Generalitat i ara treu el cap (per no dir pit) a voler ambicionar l'Ajuntament... Quin personal que te aquest partit corrupte i desastrós que ha malversat el nom de Catalunya! Aquesta i d'altres el que necessiten es xarop de bastó!

#5 manuel, Barcelona (España), 20/07/2017 - 15:34

Mas está colocando sus peones y a esta joven hay que pagarle servicios prestados. Ahora se entiende lo de Forn: al igual que se hace en el ejército se le asciende a coronel para que quede plaza vacante .

#4 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 20/07/2017 - 15:30

Tambe voleu tornar a saquejar l´ajuntament ?

#3 un musclu, Bcn, 20/07/2017 - 14:07

No es un tema de ilusio sino de capacitats per treure a la colau and boys. Amb tu tenim colau per generacions....