Política · 14 de Juliol de 2017. 20:29h.

Munté s'emociona en el seu comiat

Puigdemont destaca “l'honorabilitat” de l'exconsellera de Presidència

La fins ara consellera de Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, s'ha emocionat durant el discurs que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha pronunciat per acomiadar els consellers que abandonen l'Executiu. El president del Govern ha definit Munté com una persona amb una “proverbial paciència” que ha fet arribar “a bon port i amb molta discreció iniciatives d'alta complexitat i d'alta exigència”.

“T'agreixo l'honestedat, l'honorabilitat, la lleialtat i el treball en benefici del Govern i en benefici de Catalunya”, ha subratllat Puigdemont. També ha assegurat que l'exconsellera ha deixat “en molt bon nom el Govern allà on l'has representant, especialment davant els mitjans de comunicació”. “Ho has fet amb una dignitat que a tots ens ha meravellat”, ha afirmat.

Puigdemont ha destacat la seva “capacitat de treball” que ha exemplificat amb l'Agència de Ciberseguretat, el tercer pla de suport al Tercer Sector Social, el Pla Integral d'atenció a les persones amb trastorns mentals i addiccions, així com els avenços per assolir un pacte sobre la reforma horària.

Neus Munté, durant el discurs de Puigdemont

7 Comentaris

Publicitat
#7 Fran, Barcelona, 15/07/2017 - 11:03

¿Se emociona? Caray...pues debe ser que despues de la bronca..le vino el bajón sentimental..jajajajja
http://cronicaglobal.elespanol.com/politica/munte-gritos-puigdemont-destitucion_76778_102.html

#6 Pepon, Bcn, 15/07/2017 - 00:45

No hay honor en la mentira.

#5 T Creus, Corruptaluña 3 % - 4 %, 14/07/2017 - 21:58

Trobaré a faltar els dimarts els seus discursets plens de justificacions difícils d'entendre, contradiccions, mitges veritats i flagrants falsedats.

#4 Sergi, BCN, 14/07/2017 - 21:32

Tranqil.la Neus que aviat t enxufaran en un altre lloc perque continuis maman de la mamella pública per què en la privada no duraravas ni 2 dies.

#3 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 14/07/2017 - 21:07

Com no ha d´estar emocionada si ha salvat el cul i el patrimoni ?

Ser de l´Antiga Casa Pujol es com ser del Betis. Es du a la sang.