Publicitat
Política · 31 de Maig de 2016. 14:36h.

Munté s'oblida de donar suport als Mossos

La portaveu del Govern només ho afegeix quan li recorda un periodista

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha oblidat en un primer moment donar suport als Mossos d'Esquadra per la seva actuació a Gràcia després del desallotjament de l'antiga sucursal bancària, coneguda com a Banc Expropiat, okupada des de fa cinc anys i que ha causat aldarulls durant una setmana.

Munté, a pregunta d'e-notícies, ha condemnat la "violència dels darrers dies" i ha manifestat que "és absolutament necessari que l'Ajuntament assumeixi aquest lideratge i la capacitat de donar resposta a la situació que s'ha produït a Gràcia".

Aleshores el periodista li ha recordat que "no sé si se n'adona que no ha donat cap mena de suport als Mossos". La portaveu del Govern ha mostrat "tot el suport a la nostra policia, a la seva actuació hem coincidit que han actuat amb absoluta proporcionalitat" i ha afegit que "li demano que no posi en qüestió el suport del Govern als Mossos".

El periodista també li ha recordat que el conseller d'Interior, Jordi Jané, "fa quatre dies que no fa declaracions" i que, en canvi, ahir el cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, va concedir entrevistes a Catalunya Ràdio i 8tv.

Neus Munté, en canvi, sí que ha donat suport als Mossos d'Esquadra en un primer moment quan li han demanat que fes una valoració en castellà sobre els aldarulls succeïts la setmana passada a Gràcia.

Neus Munté
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 K3nny, Bcn, 31/05/2016 - 19:33

La Munté nomès se'n recorda del col·lectiu Mossos per la Indpendencia, o sigui, 4 gats. Si volen forçar l'independencia no tindràn prou per protegirse.
La costa catalana té més de 300km de llargada. Catalunya podria ser envaïda per qualsevol estat militaritzat. Això no ho diuen, eh ?

#4 Josep-Maria , Barcelona, 31/05/2016 - 18:18

Companys va haver de permetre que els anarquistes s'armessin a fi de parar els militars el 1936. Els anarq. s'ho cobraren. Caríssim.

CDC i ERC han hagut d'accept. l'ajut de les CUP en pro del procés. Les CUP van a la seva. En no donar suport als mossos, Munté dona "armes" a les CUP

No anem bé.

#3 Carlos Gomez, Bcn, 31/05/2016 - 15:37

La astucia d´un creti, al front d´uns cretins, que negocia amb uns cretins amb un objectiu creti.
I els benpagats apluadidors profesionals, complaents amb la cretindat fins ara per bastards interesos, ja comencen a veureli les orelles al llop.
Pero tot si val per alliberar Catalunya del seu jou.

#2 Carlos Gomez, Bcn, 31/05/2016 - 15:33

"La Policía investiga la destruccion por parte de los Mossos d´Esquadra de expedientes que vinculan a cabecillas de la CUP con actos violentos en Cataluña asi como la paralización de las investigaciones en marcha que puedan afectar a sus lideres."

El Español 19-11-2015

#1 Carlos Gomez, Bcn, 31/05/2016 - 15:31

No es poden tocar els pebots als amics de les arts del foc i l´aldarull que son molt susceptibles, no sigui cas que ho engeguin tota a la merda, els deixin amb el cul a l´aire i s´acabi definitivament aquest engendre de Junts Mentre Aixo s´Aguanti.
Hi han moltes hipoteques per pagar en perill.