Publicitat
Política · 17 de Maig de 2017. 14:53h.

Munté s'oblida que el Parlament va reprovar Sanchis

La consellera acusa el PP de "fer el ridícul" per mantenir el ministre de Justícia malgrat estar reprovat

Munté s'oblida que el Parlament va reprovar Sanchis

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha acusat el PP de "fer el ridícul" per mantenir a ministre de Justícia, Rafael Catalá, després que ahir fos reprovat pel Congrés. Munté ha fet aquestes manifestacions durant la sessió de control al Govern, però ha oblidat que el Parlament va reprovar el director de TV3, Vicent Sanchis, que segueix en el càrrec.

La portaveu del Govern ha manifestat acusat els populars de tenir "un problema amb la democràcia". "Sap què vol dir fer el ridícul? Tenir un ministre de Justícia reprovat i mantenir-lo; això és fer el ridícul", ha afegit.

En una pregunta sobre les baixes audiències de TV3 que l'han relegat a la tercera posició, Neus Munté ha al·legat que hi ha una "baixada d'audiències de totes les televisions generalistes" i ha dit que "valorem positivament la tasca, l'esforç i les posicions que es mantenen tant a TV3 com a Catalunya Ràdio".

La consellera també ha remarcat el "lideratge indiscutible" dels informatius de Televisió de Catalunya, en "totes les franges d'emissió". En aquest sentit, ha afegit que "els Telenotícies de TV3 són els més ben valorats qualitativament amb un 8,2 en l'índex GFK en termes d'imparcialitat".

També ha assenyalat que "els programes de la CCMA són líders cada mes del consum de vídeos" i el portal de la Corporació de Mitjans Audiovisuals "ha assolit un creixement en un any d'un 12%". Finalment, Neus Munté ha defensat la "feina ben feta", però ha reclamat "la màxima autoexigència" per "recuperar les posicions de lideratge".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Mesetario, Meseta, 19/05/2017 - 09:18

Mola esto de ver como una consejera se acusa a sí misma de hacer el ridi.
Así lo hace por duplicado.
Lo chungo es tener a Rafael Catalá como ministro.
Eso sí, sobre el tema de las audiencias de TV3, o miente doña Ridi, o miente e-noticies.

#3 emprenyat, Barcelona, 17/05/2017 - 16:44

La auténtica "alegria de la huerta" que tenim de portaveu es un desastre sense paliatius.

#2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 17/05/2017 - 16:19

Una "genio" de la lógica y la aritmética: Si el PP se niega a cesar a sus ministros reprobados, la cosa apesta (y coincido) pero si lo hacen ellos, no. Si TV3% baja del primer al tercer puesto es porque todas las TVs bajan... A ver, las dos que la adelantan habrán bajado menos, ¿No?

#1 Alejandro, Barcelona, 17/05/2017 - 15:37

Seguro que el PP hace el ridículo pero, ¿Cuánto tiempo llevan haciéndolo udes? Sra. recordando al Agamenón de Estivill debo decirle que son ,"igualico, igualico que el difunto de su agüelico"