Publicitat
Política · 3 de Setembre de 2020. 21:28h.

Munté també fa el salt

L'expresidenta del PDECAT se'n va a JxCat

Munté també fa el salt

L'expresidenta del PDECAT Neus Munté ha comunicat a la direcció que es dóna de baixa del partit i se'n va amb la formació de Carles Puigdemont, Junts per Catalunya.

Munté, que ja s'havia donat d'alta del partit de Carles Puigdemont després de la seva fundació, se suma així a les moltes baixes que hi ha hagut al partit en la darrera setmana per passar-se a JxCat, com ara les de Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn, Damià Calvet, Jordi Puigneró, Miquel Buch i Meritxell Budó.

Neus Munté, que actualment és regidora de l'Ajuntament de Barcelona per JxCat i presidenta del grup a la Diputació de Barcelona, va ser una figura destacada del PDECAT i va ocupar càrrecs de pes a l'Executiu català, on va exercir de vicepresidenta del Govern i portaveu de l'Executiu.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Montserrat, Barcelona, 04/09/2020 - 08:54

Tota aquesta banda d'inpetes i mediocres que van darrera del fdp Vivales ja demostren el vergonyant nivell que tenen, rendir pleitesia a un element fugit com una rata, que va mentir i trair als colegues i als inocents electors i que te uns precedents de miseria moral, es horripilant. Quina diferencia amb els seus predecesors de la transició!

#3 Masias , Mis posaderas , 04/09/2020 - 00:22

Pitassss, pitaaass, pitaaass.........Andan medio despistadas.

Es que han cambiado el comedero de sitio.

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/09/2020 - 23:53

Pels extraviats amb tants canvis de lligacames aqui teniu com es diu ara la dispensadora de pinso de tota la vida

La corista es la mateixa des de fa 40 anys. Es com les gallines velles, ha perdut capacitat de moviments i la turgencia de les seves carns ja no es la mateixa pero encara fa un caldo molt apreciat pels golafres professionals de sempre

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/09/2020 - 23:12

Pels extraviats amb tants canvis de lligacames aqui teniu com es diu ara la dispensadora de pinso de tota la vida.

La corista es la mateixa des de fa 40 anys. Es com les gallines velles, ha perdut capacitat de moviments i la turgencia de les seves carns ja no es la mateixes pero encara fa un bon caldo molt apreciat pels golafres professionals