Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2017. 15:12h.

Munté torna a negar que Puigdemont demanés a Carter intervenir en el procés

La consellera insisteix que "van intercanviar opinions relatives a la pau i a la solidaritat"

Munté torna a negar que Puigdemont demanés a Carter intervenir en el procés

Neus Munté

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha ratificat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no va demanar a l'expresident nord-americà Jimmy Carter que fes de mitjancer del procés sobiranista en la reunió que van mantenir al Carter Center.

La portaveu del Govern, a pregunta d'e-notícies, ha dit que "per part del Govern i del president no es va demanar res. No es va demanar cap posicionament sobre el procés polític que viu Catalunya". "Em ratifico absolutament en aquesta posició", ha reblat.

Munté ha reiterat les explicacions que va donar en la roda de premsa posterior al Consell Executiu de la setmana passada sobre la trobada de Puigdemont amb Carter i ha assenyalat que "es van intercanviar opinions relatives a la pau, a la solidaritat, a la crisi de les persones refugiades".

Finalment, la consellera ha insistit que no es va demanar "cap posicionament explícit ni no explícit". "Res es va demanar al senyor Carter com res es demana a cap govern de cap altre estat en qualsevol dels contactes que es produeixen", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#10 Alejandro, Barcelona, 19/04/2017 - 08:15

O sea, que según la Sra. Munté, Puigdemont ha gastado nuestro dinero cruzando el charco para tener una charrada amistosa con Carter sobre la solidaridad y la pau. ¿ Y eso no será malversación del dinero público? Pregunto.

#9 Cap gros, Palamos, 19/04/2017 - 07:24

Algu es creu que el independentontista culdemont va anar a veure carter en aquests moments per parlar de "pau i solidaritat"????? El que passa es que el carter sen pixa de tot aixo i nomes vol cobrar per la seva fundacio

#8 Xexo, Premia, 18/04/2017 - 23:48

Irse a paseo cansinos

#7 Pepón, Bcn, 18/04/2017 - 17:13

Mientes de nuevo Neus. Todos pudimos leer el comunicado de la fundación del Jimmy y ponía muy clarito que el KRLS le había solicitado su apoyo al referéndum. Ale a seguir mintiendo...

#5 Capit@n España, Quines penques, 18/04/2017 - 16:45

Ja ....Neus, "pasaba por alli" i el va a anar a saludar...