Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2015. 19:40h.

Munté veu guerra bruta contra el procés

“Hi ha una voluntat molt clara d'empastifar”

Munté veu guerra bruta contra el procés

Munté

La vicepresidenta i portaveu del Govern, Neus Munté, creu que l'"operació Petrum" que investiga un presumpte finançament irregular de Convergència és una guerra bruta de l'Estat contra Artur Mas que busca dinamitar el procés sobiranista.

A l'espai l'Entrevista del diumenge del canal 3/24, Munté ha afirmat que “hi ha una voluntat molt clara, per dir-ho col·loquialment, d'empastifar i de fer creure que aquest procés pot caure o es pot quedar encallat”.

La vicepresidenta va més enllà i assegura que l'objectiu principal és Artur Mas. “Sobretot d'embrutar el nom i això té una denominació molt clara que es diu calúmnia, que es diu injúria. Molt centrat en la figura del president Mas"

Tot i l'operació, Munté assegura que la investigació no afectarà les negociacions amb la CUP per formar govern. Assegura que les negociacions continuen en la línia de buscar espais de consens.

Neus Munté ha negat que es pugui proposar el seu nom per ser candidata a presidenta de la Generalitat davant la negativa insistent de la CUP d'investir Artur Mas. “No m'ho he plantejat absolutament mai”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 botifler1914, bcn-world, 26/10/2015 - 10:00

Es que Neus,... el procés ES GUERRA BRUTA

#12 Pepón, Bcn (España), 26/10/2015 - 09:39

Cuando los delincuentes se disfrazan de víctimas y la gente los apoya podemos decir que la democracia ha fracasado y que nos hallamos en un régimen demagógico de baja estofa.

#11 iñigo, castelló, 26/10/2015 - 09:03

Esta señora pretende dar pena porque le destapan los casos de corrupción. Lamentable. Ya lo dijo ayer Arrimadas: no hay estelada tan grande para tapar tanta basura.

#10 Marta, Cornella, 26/10/2015 - 08:55

¿ ya ha pedido perdon por los fraudes de la UGT en los cursos de formacion.

#9 A. Rovirosa, Hospitalet de LLobregat, 26/10/2015 - 07:07

Empastifar de tifa, no la comparto. De momento las tifas son presuntas, pero no seamos Montielescas, con tápame, tápame con la bandera que sea para negarlo. Ella como abogada de UGT habrá visto de todo, para sacar tajada o hacer que no se saque: es lo que tiene y mueve el mundo, la pasta.