Publicitat
Política · 6 de Març de 2018. 17:54h.

Munté vol ser alcaldable

L’exconsellera es presenta a les primàries per liderar el PDECAT a Barcelona

Munté vol ser alcaldable

Neus Munté, en una imatge d'arxiu

L’exconsellera de Presidència i exportaveu del Govern, Neus Munté, ha anunciat la seva candidatura a les primàries del PDECAT per ser la candidat de la formació a l’alcaldia de Barcelona per a les municipals del 2019. Munté ho oficialitzarà aquest dimecres, dos dies abans que finalitzi el termini per presentar les precandidatures al procés de primàries.

Munté i la resta de precandidats a liderar el projecte del PDECAT a la ciutat de Barcelona tindran fins el 8 d’abril per recollir els avals d’almenys 100 associats i 500 externs. Posteriorment, els candidats definitius se sotmetran a la campanya de les primàries entre el 12 d’abril i el 10 de maig.

El procés de les primàries, que estaran tutelades per un Comitè Organitzador liderat per l’advocada Magda Onarich, finalitzaran l’11 i 12 de maig amb la votació de forma presencial i electrònica.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, soy un macarra, soy un hortera, 06/03/2018 - 20:01

De moment ja tenim la Munte, el Graupera, la Pilar Rahola i la Joana Ortega escalfant a la banda per intentar recuperar com sigui el banc de l´Antiga Casa Pujol.

Quant frenetisme anticipatori el del Front Nasiunal oi ?

No se´ls hi pot negar l´optimisme. O la deseperacio

#2 lepero, Barcelona/Tabarnia, 06/03/2018 - 18:13

Lo tiene "a tocar", como lo otro.

#1 Raurell, Barcelona, 06/03/2018 - 18:11

A los indepes no hay quien les entienda.
Vila y Tardà son traidores por sus opiniones, pero Forcadell es una heroina por bajarse les calces ante el juez, y a la Munté que se apartó cuando empezaron las bofetadas la quieren hacer alcaldesa.

Rodejet, me lo explicas por favor?.

#1.1 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 07/03/2018 - 07:44

A veces hay que enseñar lo que está tapado (no por ropa cuidado), las cartas, en el momento oportuno. Quizás si no hubieran ayudas cuando alguien es cesado, ganan otros o se va, es decir, que tuvieran que picar piedra (currar) a falta de financiación, la piel estaría más agrietada y no habría tanto tiempo para prepararse el futuro que quien vivi

#1.2 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 07/03/2018 - 07:45

la llamada erótica del poder. Muchos valores sociales para saltar de defender unas causas a otras - de generales de clase a particulares -.