Publicitat
Política · 7 de Març de 2018. 18:41h.

Munté: “vull ser la propera alcaldessa de Barcelona”

L’exconsellera oficialitza la seva candidatura a les primàries del PDECAT

Munté: “vull ser la propera alcaldessa de Barcelona”

Neus Munté

L’exconsellera de Presidència i exportaveu del Govern, Neus Munté, ha fet pública aquest dimecres la seva candidatura a les primàries del PDECAT per ser l’alcaldable de la formació a Barcelona. Munté ha assegurat que “vull ser la propera alcaldessa” de la ciutat per fer front al govern “esgotat” d’Ada Colau.

L’actual presidenta del PDECAT ha reivindicat “la voluntat de transformar aquesta ciutat, d’aprofitar tots els seus actius i d’imprimir un altre caràcter en la manera d’entendre la relació amb els veïns, els visitants, les empreses, el món econòmic i del treball, i el món social”.

Munté ha expressat la seva intenció d’“escoltar absolutament a tothom” per reforçar aliances amb el Tercer Sector Social que, segons l’exconsellera, és “imprescindible per atendre més i millor a les persones”.

La dirigent del PDECAT, i la resta de candidats a les primàries, tenen fins el 8 d’abril per recollir els avals d’almenys 100 associats i 500 externs. Posteriorment, els candidats definitius se sotmetran a la campanya de les primàries entre el 12 d’abril i el 10 de maig. La votació serà els dies 11 i 12 de maig de forma presencial i electrònica.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 La Rifeta, Chez Titole, 08/03/2018 - 17:17

Quan les coses van maldades foten el camp, pero quan poden volen tornar, deu ser que el sou és prou atractiu, mentre, escriuen llibres que al cap de poc son al munt de saldos a les grans superfícies a 3 euros i que ni així els venen. Clar que es tracta de personal superinteligent i format (?) que valen molt.

#12 Manu Kopenawa, Barcelona Española y Tabarnesa, 08/03/2018 - 13:59

Y yo quiero ser torero

#10 pepe.----, andorra, 08/03/2018 - 13:39

Como no salga un independiente q solo piense en hacer grande Barcelona y facilitar la convivencia en lugar de hacer lo contrario, como se ha hecho desde narcis serra hasta hoy....En Barcelona solo habra caos, corrupcion y ruina. De momento se vive del turismo, pero cuando Colau termine con el ¿Quien querra gestionar la pobreza?

#9 Agustin, Barcelona, 08/03/2018 - 08:21

Pobre ciudad condal, va de mal a peor...

#7 Felip, Barcelona, 07/03/2018 - 22:42

Lo que nos faltaba...de Guatemala a GuatelPEOR! juas juas juas