Publicitat
Política · 16 de Juliol de 2015. 08:18h.

Muriel Casals se'n desdiu

La presidenta d’Òmnium afirmava mesos enrere que “la nostra feina no és anar a eleccions”

Muriel Casals se'n desdiu

Casals, el 23 d'octubre, a Catalunya Ràdio

La presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, ha canviat de parer en els darrers mesos i ha decidit finalment participar en una candidatura unitària de cara a les eleccions. El passat 23 d’octubre, en declaracions a Catalunya Ràdio, Casals descartava la possibilitat de participar en una llista conjunta.

"Òmnium Cultural és una entitat cultural i, de fet, si nosaltres desitgem amb tantes ganes la independència és per dedicar-nos a la nostra feina i la nostra feina no és anar a eleccions”, afirmava en aquest sentit. Casals, que serà la número tres de la llista, també indicava que la independència no havia de ser “de forma immediata, sinó després d'un procés de negociació”.

Casals va destacar finalment que, després del 9-N, “l’esperit és que questa segona volta ha de ser aviat. Aquesta final ha de venir aviat després de la semifinal. Tot indica que seria bo, que seria recomanable, que fos abans de les municipals”.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#21 ESpañol de verdad, España, 16/07/2015 - 20:44

Los españoles estamos teniendo mucha paciencia con estos golpistas. Hace ya tiempo que deberían haber sido detenidos y sometidos a juicio. Cargos contra ellos hay un montón.! Viva España!

#20 Montesquieu, Barcelona, 16/07/2015 - 17:48

Aquesta senyora s'ha carregat la seva entitat. Quina credibilitat tindrà una entitat "cultural" que s'ha enfangat a fer politica d'aquesta manera? Els gestors de l'Omnium post procés ho tindran complicat

#19 zeppelin74, bcn, 16/07/2015 - 10:10

Aquests mateixos són els que diuene que una Catalunya independent sería com Noruega,California o Holanda.Després la realitat sería ben diferent.Són una colla de mentiders,com podem veure.

#18 Carlos Gomez, Bcn, 16/07/2015 - 09:49

La Caputxeta Vermella i el LLop han possat junts una carnisseria.
Han juntat esfrorços per trobar plegats vicitmes inacautes.

#17 Dionís, Caldes de M., 16/07/2015 - 09:47

Menys als de la CUP. el molt honorable els ha fet desdir absolutament a tots.
que vagi amb compte el mago Pop que si l'Artur Mas s'ho proposa el deixa sense feina.