Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2015. 18:26h.

Musulmans demanen el vot pel PSOE

L’Associació Watani creu que és el partit més preparat per combatre la xenofòbia

Musulmans demanen el vot pel PSOE

Mourad el Boudouhi, president de Watani.

L’Associació musulmana Watani, amb seu a Lleida i presència a diferents ciutats catalanes com Reus, ha fet una crida perquè els “nous ciutadans espanyols” que tinguin dret a vot a les eleccions generals espanyoles del pròxim 20 de desembre es decantin per votar al PSC/PSOE.

 

En una nota enviada als mitjans de comunicació i, i encapçalada pel lema ‘El PSOE té la solució’, Watani mostra el seu convenciment que els socialistes són el millor partit per resoldre alguns dels problemes que té el col·lectiu estranger a Espanya, de qui ells es presenten com a representants.Així, destaquen que el PSOE pot millorar els procediments administratius que permetin agilitzar autoritzacions com les de l’arrelament i el reagrupament familiar. També creuen que els socialistes poden impulsar una estratègia contra el racisme i la xenofòbia, “incidint en les accions en matèria educativa i polítiques de comunicació”.En aquest sentit, Watani també veu necessari crear un programa específic en aquest àmbit destinat a la “formació dels treballadors públics”. Per últim, l’associació també veu bones perspectives per “eliminar el principi de reciprocitat del dret de sufragi a les eleccions municipals dels estrangers residents a Espanya”, si el PSOE guanya el 20-D.Aquesta no és la primera vegada que Watani mostra el seu suport al PSOE, ja que fa un any i mig ja va recomanar als magrebins afiliar-se a aquest partit. De la mateixa manera, sempre s’han mostrat contraris al separatisme i han exhibit el seu suport a Societat Civil Catalana. Abans del 9-N del 2014 van desaconsellar als estrangers prendre part a la consulta catalana.   

 

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#19 observador, Sabadell, 09/12/2015 - 13:36

Aqui no hay nada que debatir,solo entren en el facebook de la asociación marroquí LA PLENA CIUDADANIA y juzguen ustedes mismos, indignante el video de mal gusto en el que para mi se insultan nuestras costumbres cristianas ,poniendo a Rajoy de José ,Soraya de Maria y Rivera de niño Jesus

#17 samuel, Barcelona, 08/12/2015 - 12:04

Diles tontos. Saben que es de donde más subvenciones y ayudas sacan. Además de tener permiso para todo lo que deseen.

#16 Tibidabo, Barna, 08/12/2015 - 11:04

Se nota que el islam les interesa un comino, votar a un partido que apoya el infanticidio, la expulsión de la religión de la vida pública, total apoyar a un partido bizcochable, necesario para el aumento del islamismo antihumano y anticristiano.

#15 Ernesto, Vilassar, 07/12/2015 - 23:40

Míticas las imágenes de inmigrantes votando en las primarias del PSC en Barcelona: Collboni, Collboni... Se repetían los unos a los otros.

#14 jordi, bcn, 07/12/2015 - 22:42

el el mes normal que demanen els musulmans-... pero un cop que fan quelcom amb seny!!