Publicitat
Política · 31 de Gener de 2014. 19:00h.

Nadal alerta que el PSC pot acabar "a la marginalitat"

L’exconseller considera que la direcció del partit té un “posicionament erroni” respecte el dret a decidir

L’exconseller i històric dirigent del PSC, Joaquim Nadal, ha advertit que el partit que lidera Pere Navarro “quedarà abocat a la marginalitat” si no corregeix el “posicionament erroni” que té la direcció actual respecte el dret a decidir.

Així es va expressar Quim Nadal en una entrevista concedida al periodista Josep Cuní de 8tv on va advertir que el PSC es pot trobar en la marginalitat política si no rectifica el rumb, després de la situació creada amb els tres diputats crítics –Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Núria Ventura-, que van votar diferent de la resta del grup parlamentari.

En aquest sentit, l’exalcalde de Girona ha demanat “llibertat de vot per a tothom per votar el que cregui que ha de votar”. Nadal considera que la formació socialista s’hauria de “recol·locar a la fotografia per posar-se al costat d’allò que diu el seu programa electoral” i advertí que per defensar les “posicions unitàries ja hi ha Ciutadans (C’s) i el Partit Popular”.

L'exconseller Quim Nadal durant l'entrevista a 8tv
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 jotaeme, Mataró, 02/02/2014 - 14:36

Lo que realmente ha querido decir es que puede acabar en la marginalidad si no se posiciona y de una vez, por todas, saca a los elementos extraños del partido. Sólo hace falta ver donde crece ciudadanos y donde mengua el socialismo. Vamos, que no hay que ser ningún lumbreras

#4 Miralles, Barcelona, 01/02/2014 - 15:59

Véanse los resultados electorales del PSC continuadamente menguantes, comicio tras comicio, en los últimos 10 años, y podrán medir con precisión la dureza de obsidiana que tiene el Sr. Nadal en la cara, al achacar a la actual dirección del PSC una próxima marginalidad del partido.

#3 Pere, Lleida, 01/02/2014 - 08:43

Tot és possible. El PSC pot acabar a la marginalitat i el Sr. Nadal pot acabar a la presó, després de la seva darrera imputació.

Personatges com aquest, que han dut el partit i el país a la ruïna, encara troben micròfons per a fer-se els salva pàtries. Increïble.

#2 spanish, Madrid, 01/02/2014 - 08:15

el si que es un marginal, menos mal que se queira ir sin ahcer ruiddo joderrrr jajjajaj por cierto del expulsado de CIu en Castelldefels ni pio

#1 Funcional, bcn, 31/01/2014 - 19:54

Que se vaya de una vez porque yo jamas volveré a votar PSC mientras haya en el gente como este burgues vividor.