Publicitat
Política · 5 de Gener de 2011. 18:52h.

Nadal, cap de l'oposició malgrat les reticències del PP

Ha renunciat a la retribució complementaria, igual que va fer Artur Mas

Nadal, cap de l'oposició malgrat les reticències del PP

Nadal, al Parlament

La presidenta, Núria de Gispert, ha nomenat cap de l'oposició Joaquim Nadal, president del grup parlamentari del PSC, en compliment de la Llei 13/2008, malgrat les reticències del PPC. La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, va afirmar dies enrere que, amb 28 diputats el PSC i no haver estat cap de llista Joaquim Nadal no mereixia el títol de cap de l'oposició.

La llei estableix que és cap de l'oposició el diputat que exerceix la presidència del grup parlamentari de l'oposició amb més escons, que aquesta legislatura és el PSC amb 28 diputats. Correspon a la presidència de la cambra declarar la condició de cap de l'oposició per mitjà d'una resolució, que la presidenta De Gispert ja ha signat i ha notificat a la mesa.

Joaquim Nadal s'ha adreçat a la presidenta per comunicar-li que renuncia a una retribució complementaria com a cap de l'oposició, de la mateixa manera que va fer Artur Mas, que ho va ser durant les dues passades legislatures.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Quim, Gironès, 07/01/2011 - 16:17

Nadal, no creus que es hora de plegar?
Ara ja toca.

#4 Martina Villa, Girona, 06/01/2011 - 10:46

A aquest li haurem de fer un monumental monument, per la perseverància i persistència en amorrarse al cotxe oficial, . Potser es creu imprescindible, per inaugurar-lo?, els germans, o els Iceta de Madre, que Deu n'hi do!

#3 guillem, bcn, 06/01/2011 - 10:07

Doncs em sembla bé. També podria renunciar al cotxe oficial i al xofer com he fet l'Herrera.

#2 PEPE, andorra, 05/01/2011 - 19:38

lo q deben hacer es renunciar a TODO el sueldo y las dietas y ser patriotas en estos momentos de crisis. Con lo q se han llevado estos ultimos años podrian vivir unos añitos de rentas y seguir haciendo demagogia barata, q es lo unico bueno q saben hacer. Todos, pero especialmente los sociatas.

#1 vadò, girona, 05/01/2011 - 19:12

Quina sort que tens punyeter, poder viure de renta eh??? que son els diners que ets estalviat durant aquests 7 anys??? o son els diners que teniu la família Nadal i els seus enllaços amb l?opus dei????