Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2013. 17:16h.

Nadal defensa que no és "un traïdor"

L'exconseller diu que "si algú es pensa que busco cadires està molt equivocat"

Nadal defensa que no és "un traïdor"

Nadal, quan era conseller

L'exconseller socialista Joaquim Nadal, ha assegurat que "no sóc un traïdor", després de les crítiques rebudes perquè liderarà el pacte de Girona pel dret a decidir.

El socialista ha explicat al seu compte personal de Twitter que "no sóc ni un traïdor ni un heroi. Defensaré la llibertat de tothom. Crec que la gent més normal és la que m'ha entès millor. Els partits no!".

"Si algú es pensa que busco cadires està molt equivocat. Si algú creu que és així té el meu lloc disponible ara mateix", ha afegit en una altra piulada, en resposta a diferents comentaris que ha rebut a la xarxa social.

I és que li han dit, entre d'altres coses, que amb aquest tipus de "gestos" té opcions de "rehabilitar-se políticament un cop siguem un Estat".

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#39 Krone, Bcn, 01/08/2013 - 13:25

No se pondrá a trabajar no, quiere seguir viviendo del cuento. Panda de chorizos! Nos roban los de aquí!

#37 Montserrat Vila, Catalunya, 31/07/2013 - 12:41

Doncs té raó, els traïdors a Catalunya són el PSC

#36 josep ruiz garcia, santa coloma de farners, 31/07/2013 - 12:30

TE RAO EL SR. NADAL, ARA NO BUSCA POLTRONA. EL RONYO JA LI VA QUEDAR COBERT QUAN TENIA PODER EXECUTIU TANT A L'AJUNTAMENT DE GIRONA COM A OBRES PUBLIQUES. JO ME'L CREC.
TE UN MORRO QUE SE'L TREPITJA PERO ARA ES SINCER.

#34 El azote de los necios, Barcelona, España, 31/07/2013 - 10:09

Jordi de Sants, el mismo grado nulo de democracia que ha existido y existe en Cataluña, que se pretende perseguir a los niños en el recreo por hablar entre ellos en castellano, se sanciona a los comercios y no se permite el derecho a decidir en que lengua oficial pueden ser educados tu hijos....

#34.1 Gerard, Barna, 31/07/2013 - 13:40

Azote de la teva persona, si tu defenses el teu suposat dret a ignorar el català defenses el dret dels altres a ignorar en castellà? Pregunto.

#33 El azote de los necios, Barcelona, España, 31/07/2013 - 10:04

Años y años en las poltronas del poder gracias al voto de cientos de miles de catalanes que se sienten españoles...y usted ocultando su independentismo y antiespañolismo..... si, Sr. Nadal es usted un traidor y un hipócrita de baja ralea... por los menos ERC han sido siempre y lo han dicho

#33.1 Gerard, Barna, 31/07/2013 - 13:42

Els sentiments no eren una cosa que havíem de reservar per la intimitat personal? En què quedem? En qualsevol cas molta gent que defensa els drets i la realitat del poble català ha votat PSC-PSOE i ja hem vist en què han quedat els "apoyaré"i l'Espanya plural. Per tant una cosa per l'altra.