Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2010. 15:19h.

Nadal deixa en evidència Francesc Vallès

El conseller admet ara que les retallades de Foment és "de tres parells de nassos"

Nadal deixa en evidència Francesc Vallès

Nota de premsa de Francesc Vallès

El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, ha afirmat en declaracions a RAC1 que la retallada del Ministeri de Foment pel que fa a obres públiques a Catalunya "és una retallada de tres parells de nassos, de dimensions colossals", ha afegit.

"De les cinc obres rescindides a Catalunya pel govern de Catalunya totes 5, sense distinció, són prioritats estratègiques", ha insistit.  El conseller també ha lamentat que "el país no es pot permetre aturar definitivament les cinc obres".

Les opinions ara de Nadal contrasten amb les emeses pel propi PSC el passat 22 de juliol en saber-se les retallades en inversió a Catalunya anunciades pel ministre de Foment, José Blanco, en el marc de les mesures d'austeritat.

El coordinador del PSC a Madrid, Francesc Vallès, va afirmar que el ministeri "manté el compromís en inversions previst a l'Estatut" i constatava que "l'ajust només afecta tres trams de carretera a tot Catalunya, garanteix totes les inversions en ferrocarril i respecta la Disposició Addicional Tercera".

Blanco va anunciar aquell dia que es rescindia el contracte a tres obres públiques (l’autovia A-2 entre Medinyà i Orriola; l’enllaç entre l’autovia del Baix Llobregat i l’autopista AP-7 a Castellbisbal, i l’autovia A-27 a la variant de Valls-Montblanc), mentre que dues obres més es finançaran a través d’un conveni de col•laboració público-privat (l’autovia A-14 en els trams Lleida-Roselló i Roselló-Almenar).

"Quan el ministre esmenta l'A2 tinc la impressió que no esmenta Orriols-Medinyà, la rescindida, sinó que intentarà rescatar les dues que fa un any i mig que estan aturades per problemes amb les empreses i amb els projectes", ha afegit Nadal.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Cori, reus paris londres, 19/08/2010 - 11:09

Ningú deixa en evidència ningú. El ZP és un mentider. i el Vallès, també. On és el problema?