Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2013. 17:48h.

Nadal demana "suspendre" Belloch de militància

A l'exconseller del PSC l'"esgarrifa molt" la posició de l'alcalde socialista de Saragossa

Nadal demana "suspendre" Belloch de militància

Nadal, en una foto d'arxiu

L'exconseller de Política Territorial i Obres Públiques durant el tripartit, Joaquim Nadal, ha demanat que el PSOE suspengui de militància l'exministre i actual alcalde de Saragossa, Juan Alberto Belloch.

El president del PSC a Girona ha assenyalat al twitter que "llegir que hi ha alts responsables socialistes que parlen de suspendre l'autonomia esgarrifa molt. Traspua ignorància de la pròpia història".

En una segona piulada, Nadal ha afegit que "les declaracions de dirigents socialistes a favor de suspendre l'autonomia de Catalunya reclamen suspendre la militància de qui les fa", en al·lusió a Belloch.

L'alcalde de Saragossa havia dit que "una de les poques funcions que té el Senat és suspendre l'autonomia. El Govern pot proposar al Senat que s'adopti una mesura de suspensió, per exemple en matèria electoral o de seguretat".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 chivato, Huesca, 21/04/2014 - 10:59

¿Qué hace este hombre diciendo a "otro partido" lo que tienen que hacer?. Una delas muchas razones por las que no se puede votar poe es que se dejan mangonear por miembros de otro partido "hermano" que va por libre cuando le interesa

#8 narcis, girona, 02/10/2013 - 23:51

Nadal marxa ja a CiU i deixan s tranquils.
Ets uns socialista Versacce. Farsant.

#7 Claüc, Sabadell, 02/10/2013 - 21:56

Em sembla que qui trauran de militància és a vostè, Sr. Nada. El PSOE ja no és un partit demòcrata, és un partit nacionalista que vol eliminar tot el què no sigui castellà-espanyol.

#7.2 alemanh stolberg, TORTOSA, 03/10/2013 - 02:20

yes,sire i acabarem amb tots aquest sociates ricachos que son quelcom gracies a felipe, alfonso i gent corrupta. visca PS catala encara que tinguesim dos diputats., o cap.

#6 Pablo, Madrid, 02/10/2013 - 20:53

Habla el primero que debería estarlo. Por otro lado si dice que le da escalofríos, eso es porque ve que la posibilidadd e suspension a medio plazo se acerca....

#5 BEJOTA, BCN, 02/10/2013 - 19:43

SR. NADAL,DE QUINA MILITANCIA ? VOSTÉ S'EN APROFITA DEL MITINS DEL PSOE TRAÏN ALS VOTANS A CATALUNYA QUAN TOTS SABEM QUE'L PSC ,NO'S CONSIDERA DEL PSOE.