Publicitat
Política · 22 de Juny de 2010. 16:21h.

Nadal demana una "reparació moral" per a Castells

"És evident que no hi ha cap acte dubtós i molt menys delictiu"

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha afirmat que "el conjunt del Govern s'ha expressat amb molta contundència amb solidaritat amb el conseller Castells recollint la seva línia argumental i fent-se-la totalment seva".

El conseller ha destacat que és "l'operació de l'hotel del Palau en els termes de la permuta que va formular via conveni el Govern" va ser feta "pensant en l'interès públic i en que els interessos patrimonials de la Generalitat han estat més que assegurats". Segons Nadal, "en la declaració de Castells va quedar clar que el conveni signat és impecable". El titular d'Economia va declarar aquest dilluns al matí com a testimoni davant la jutgessa que porta l'assumpte de l'hotel del Palau de la Música.

En aquest context, el conseller de Política Territorial ha ressaltat que "l'acció del Govern és solidària i que els consellers no actuen a títol individual". Així mateix, ha alertat que hi ha pogut haver "filtracions parcials o esbiaixades" i ha indicat que el mateix conseller pot aclarir els termes de la seva declaració davant la jutgessa i el fiscal.

Nadal ha assegurat que el conseller "té un interès clar per deixar clar que no va acceptar que faltés un informe preceptiu ni va declarar que la directora general de patrimoni hagués actuat incorrectament". En aquest context, ha alertat que "en els darrers dies hi ha qui ha tingut un interès especial en esquitxar sense fonament com ha quedat clar amb la declaració".

Així mateix, el conseller ha apuntat que "un cop queda clar que no hi ha res que sigui estrany ni pugui ser considerat delictiu" hi ha d'haver "el dret a reclamar una reparació, el dret a la dignitat del Govern i la seva acció i en aquest cas el conseller d'Economia i Finances".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Xavierr, ripollet, 23/06/2010 - 11:45

Los que conforman el chiringuito nacionalista nunca ven las irregularidades cuando están envueltas en la bandera de catalunya. Gracias Ciutadans(C's) por tirar de la manta, en este caso, cuatribarrada

#4 Maite, BCN, 23/06/2010 - 07:46

Si no es culpable y no ha habido corrupción lo tendrán que decir los Tribunales, no Vd.

#3 Kropotkin, Vic, 22/06/2010 - 17:54

Vale, que le den 100 millones de euros libres de impuestos en concepto de sufrimientos por la patria nazionanista.

#2 Josep-Maria, Barcelona, 22/06/2010 - 17:36

Millor una "reparació moral" per al ciutadà ordinari, que se sent burlat pel que ha passat i pel que intenten fer-li creure ara els de CiU i del PSC-PSOE. Per cert, sr, Nadal, s'ha escrit que Castells va dir que no havia supervisat la feina de Turu.

#1 carles, Barcelona, 22/06/2010 - 17:18

Que feia e tota la plana major de la conselleria fent de palmeros amb Castells a la ciutat de la justícia ?

No tenen res millor que fer amb la crisi que tenim a sobre. Qui pagarà tot aquest temps perdut