Publicitat
Política · 12 de Maig de 2009. 14:26h.

Nadal desautoritza el cap de Trànsit

El conseller admet que el Govern ha parlat "per primera vegada" sobre el CAT a les matrícules

El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, ha admès sobre la petició del Departament d'Interior d'incloure un distintiu autonòmic a les matrícules que "el Govern n'ha parlat per primera vegada". Nadal, en funcions de portaveu, ha deixat clar a pregunta d'e-notícies que "no me consta que en aquests dos anys i mig se n'hagi parlat al Parlament o al Govern".

La claredat de Nadal contrasta amb el director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, que diumenge passat va ressuscitar el tema. La darrera vegada que el Govern ho havia posat damunt la taula va ser durant una visita de l'aleshores consellera d'Interior, Montserrat Tura, al ministre d'Interior, José Antonio Alonso, el 2004.

Pérez Moya afirmava diumenge, després que ho donés en exclusiva El Periódico, "és una proposta que no penalitza a ningú, ni als usuaris, ni als fabricants ni als territoris, i considera que pot ser ben rebuda tant en l’àmbit polític, com en la ciutadania i el sector de l’automoció.

Nadal ha negat també, a pregunta de La Vanguardia, que hi hagi hagut discrepàncies internes entre ICV i ERC sobre la qüestió, però que la proposta "ha de seguir el seu ritme".

Pérez Moya, a la dreta de Saura, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat