Publicitat
Política · 27 de Novembre de 2009. 20:27h.

Nadal desmenteix la 'Ser'

El conseller nega que hagi col·laborat en la redacció de l'editorial conjunt

Nadal desmenteix la 'Ser'

El conseller Joaquim Nadal

El conseller Joaquim Nadal ha negat que hi hagi col laborat en la redacció de l'editorial conjunt publicat per dotze diaris de paper amb direcció a Catalunya, en defensa de l'Estatut, una informació que ha difós la cadena Ser.

El desmentit es conté en una nota d el Deparament de Política Territorial i Obres Públiques, que diu textualment: "El conseller Joaquim Nadal desmenteix rotundament qualsevol participació en la redacció de l’editorial conjunt en defensa de l’Estatut publicat per diversos diaris catalans, tal i com ha afirmat avui un mitjà de comunicació. En aquest sentit, assegura que se li atribueix un mèrit que no li correspon".

Segons la reconstrucció dels fets realitzada per la Ser, un dels dirigents del PSC identificats amb el sector catalanista del partit, Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques del Govern tripartit de la Generalitat, va participar directament en l'elaboració del text.

Joaquim Nadal hauria col·laborat en aquesta qüestió a instàncies del seu germà, Rafael Nadal, director d'El Periódico de Catalunya, segons aquesta versió. La cadena ha indicat que tots dos han negat la participació del dirigent del PSC.

La Ser diu que el text elaborat pels germans Nadal va rebre l'aprovació del PSC i de la direcció de La Vanguardia, i va ser posteriorment traslladat a la resta de diaris de paper que tenen el seu centre de decisió a Catalunya. No es descarta que Convergència Democràtica també hagués conegut el document.
   
El president del Govern espanyol, preguntat aquell mateix dia per la qüestió, va evitar pronunciar-se, el que indicaria que el PSOE no hauria participat en l'operació, un altre dada que avalaria la tesi que l'aparell oficial del PSC també va estar inicialment al marge.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 josepxicot, barcelona, 29/11/2009 - 00:11

Ara ningú ho ha fet,s´ha fet sol,ara ès l´ho
ra de baixar-se els pantalons,Algú ha estat
en aquests moments no val negar lo evi
dent,que s´ha treballat per la descomposi
ciò de l´Estat,durant mols anys,ara surt
tot,veurem que passa.

#3 Josep, Barcelona (MONTILLA DIMISION), 27/11/2009 - 23:02

Los mamporreros mediáticos de Montilla podrán seguir eructando blasfemias anticonstitucionales pero Cataluña seguira siendo ESPAÑA y no conseguirán impedirlo ni que los ciudadanos les tomen en serio

#2 Tio Canya, Girona, 27/11/2009 - 22:27

Segur que hi participat. Es un cacic urbá i del territori. Mai ensenya la cara , sempre fa sortir els altres. Fora Cacics de Girona i Catalunya. Fora els Nadals d' aquesta terra.

#1 Papitu, carcassia, 27/11/2009 - 21:01

Jo he sentit a la Ser que hi va participar en l'iniciativa, no en la redacció del text.