Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2008. 13:30h.

Nadal encoratja Montilla a dir "alguna cosa"

Si hi ha incompliment del Govern el dia 9

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha encoratjat el president José Montilla a "dir alguna cosa", si aquest dissabte Catalunya no disposa d'un nou finançament. "El dia 9 és la data que marca l’Estatut per complir amb un nou model de finançament. Tot apunta que s’incomplirà i si hi ha incompliment, és evident que el president, ha de dir alguna cosa o, si no és el president algú del govern en nom de tot el govern, o el govern i les forces polítiques que donen suport al govern i també Convergència i Unió". En declaracions a Els Matins d'Estiu de TV3, el conseller socialista ha indicat que "el conjunt de les forces polítiques catalanes tenen molt clar que s’ha de fer una actuació conjunta de caràcter unitari en defensa dels interessos de Catalunya i en defensa d’un model de finançament que garanteixi alhora la solidaritat i també la suficiència pel que fa a l’atenció dels interessos dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya".

Nadal, Castells i Montilla, al Parlament
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Ramon, Barcelona, 05/08/2008 - 22:08

El Copròfil fa riotes clavades a les del bufagaites rere cada comentari, llevat de quan és un acudit. És un cas clínic.

#6 Kropotkin, Vic, 05/08/2008 - 19:17

Esto me recuerda aquel chiste:

- Dime algo
- Algo
- No, eso no, otra cosa...

#5 marededéusenyor, Vilassar, 05/08/2008 - 17:59

Vostè és l'amo, senyor!
A les ordres, senyor!
Si senyor!
Está content, senyor?
Puc marxar, ja, senyor?
Gràcies, senyor!
Gràcies, senyor!
Gràcies, senyor!

(Ovidi Montllor)

#4 Ramon, Damasc, 05/08/2008 - 17:21

Aixo es un president! Li foten tot el tinglado per terra i tothom, fins els seus consellers, saben que fara mutils pel forum. Aixo es el que passa quan es te un President que nomes espera un desti a Madrid, com un funcionari qualsevol.

#3 Meliq Salau, Reus, 05/08/2008 - 16:54

Zaragoza i Iceta ja han pactat amb Rubalcaba que despres de l'estiu el Govern acceptara l'acord que es prengui per majoria al Consejo de Politica Fiscal y Financiera, ja que es el que pertoca a una Comunidad Autonoma de regim comu com ho es Catalunya