Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2010. 13:18h.

Nadal es desmarca de Castells

"Els que van a les llistes del PSC no són catalanistes?"

Nadal es desmarca de Castells

Nadal, amb Montilla i Castells, en una imatge d'arxiu

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha manifestat que "el termòmetre per mesurar el catalanisme del PSC és qui va i qui no a les llistes, i els que hi van no en són?" en al·lusió al conseller d'Economia, Antoni Castells. Em una entrevista a RAC1, el cap de llista del PSC per Girona per a les pròximes eleccions al Parlament ha apuntat que "no hi ha dues ànimes al PSC".

En aquest sentit, ha dit que "no sóc de cap altra ànima pel fet d’anar a les llistes, que no pas una altra ànima que ha decidit no anar-hi”, en referència a la decisió de Castells de no presentar-se. Sobre aquesta decisió, Nadal creu que "les fugues no són fugues, sinó que la gent es posiciona en criteris personals o polítics".

Per últim, ha apuntat que "al PSC "no hi ha una manca de moral de victòria", com va assegurar l'alcalde de Lleida, Àngel Ros. "El problema no és la moral, és el context", ha puntualitzat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Narcís, girona, 17/08/2010 - 16:54

Doncs és clar que no. El Castells és dels pocs sociates amb un mínim de dignitat. I tu ets un galtes. aferrat a la mamella del TEU ESTAT. Independència ja

#4 pere, girona, 17/08/2010 - 15:56

el que has de fer es plegar que ets com la pudor, ja fa massa temps que xupes la mamella, ja esta be, que vols esser ministre a Madrid ??? en Montilla ti portarà, ves amb ell i no torneu.

#3 Violant, vilassar, 17/08/2010 - 14:58

Les declaracions del conseller Nadal, últimament, fant pensar que fa mèrits perquè aspira a un ministeri.

#2 Ramon, Barcelona, 17/08/2010 - 14:21

No.

#1 paambtomata, sants, 17/08/2010 - 14:16

Nadal, tu ets com el Duran, un quiste. No marxeu ni amb lleixiu.Us queda molt per la jubilació???