Publicitat
Política · 30 de Novembre de 2010. 17:47h.

Nadal ofereix una oposició "constructiva"

El PSC, disposat a entendre's amb CiU per a pactar "temes de país"

Nadal ofereix una oposició "constructiva"

Mas i Nadal, aquest dimarts al Parlament

Artur Mas, president de CiU i guanyador de les eleccions al Parlament de Catalunya, ha obert aquest dimarts la ronda prevista amb la resta de formacions polítiques amb representació parlamentària, per ordre de major a menor nombre d’escons. L’objectiu de les trobades serà explorar col·laboracions de cara als propers 4 anys, i remarcar que la prioritat de CiU és "definir els eixos que han de possibilitar aixecar el país econòmicament".

La primera trobada serà entre CiU i PSC al Parlament de Catalunya. La reunió tindrà lloc entre Artur Mas i Joaquim Nadal, que ha estat designat per José Montilla després de la conversa entre els dos líders.

L'encara conseller ha afirmat després de la reunió amb Artur Mas que els socialistes catalans faran una oposició "exigent, crítica y dura", però també oberta a amb CiU a acords sobre "temes de país" importants.
 
La reunió entre Mas i Nadal, que ha durat aproximadament una hora, s'ha fet, segons han explicat els implicats, en un ambient de "cordialitat". "Farem una oposició exigent, crítica, dura, rigorosa però també constructiva. Hi ha temes de país pels quals podem arribar a treballar de forma conjunta per a deixar clar que hi ha temes en els quals és imprescindible l'acord. Nosaltres no serem a CiU el que el PP és al PSOE", ha explicat el representant dels socialistes.

La segona trobada serà aquest dimecres amb la presidenta del PPC, Alicia Sanchez Camacho, a les 13:00 hores. Per la tarda, a les 16:30 hores, Mas es veurà amb Joan Herrera, secretari general d'ICV, seguint així amb la seva ronda de trobades amb representants de la resta de formacions polítiques.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Johan, Sants, 30/11/2010 - 19:35

jajajajajaja pobre nadal...el montilla perd i marxa amb la cua entrecames..kin lider ehhhh?es un captaire i era la vergonya de Catalunya,bé tot el psc i el tgipagtit han estat el pitjor exemple per als nanus catalans (potser els gipsies els prenen com a exemple dexit?)..k entens x constructiva?euros

#1 Arnau, Barcelona, 30/11/2010 - 18:24

Serà divertit quan es reuneixi amb l'Albert Rivera i li faci una fel·lació al Mas.