Publicitat
Política · 7 de Gener de 2009. 14:03h.

Nadal recol·loca d'assessor un cap de llista del PSC

Ramon Creixell, de Sant Quintí de Mediona, serà assessor de Manel Nadal

Nadal recol·loca d'assessor un cap de llista del PSC

Ramon Creixell

El conseller de Política Territorial, Quim Nadal, ha nomenat assessor "en matèria de mobilitat de la Secretaria per a la Mobilitat", que dirigeix el seu germà Manel, a Ramon Creixell Martí, segons va avançar aquest diari. Però es dóna la circumstància que el nou assessor va ser cap de llista del PSC per Sant Quintí de Mediona a les passades eleccions municipals. Fonts oficials del departament han explicat que el nomenament "no amplia quota, sinó que cobreix una baixa de fa temps"

Les retribucions d'aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de personal funcionari del grup A, nivell de complement de destinació 27 i complement específic de 31.056,96 euros, amb jornada de dedicació especial, és a dir, mitja jornada.

Les funcions que corresponen a aquest lloc de treball són: "assessorar la persona titular de la Secretaria per a la Mobilitat sobre qüestions en matèria d'infraestructures i serveis del transport, actuar com a interlocutor amb els diversos agents, públics i privats, d'àmbit competencia amb incidència sobre el sector del transport, preparar informes i estudis per a la presa de decisions i de suport a la planificació a sol·licitud del/de la titular de la Secretaria per a la Mobilitat i qualsevol altra funció que se li encomani".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Laia, Vilafranca, 08/01/2009 - 16:55

Hola! que jo sàpiga aquest senyor ja fa temps ja està al carrec.. això no és una noticia actual. I a més a més, crec que és un càrrec merescut... jo crec que si una persona val la pena hem de callar i felicitar-lo. Felicitats Sr. Creixell

#10 Fèlix, Badalona, 08/01/2009 - 09:37

Agraïria a E-Notícies que ens aclarís si aquest bon home cobrarà els dos sous: com a regidor de Sant Quintí i com a assessor. Em semblaria francament immoral. Prego aclariment corresponent.

#9 Lope de Aguirre, Barcelona, 08/01/2009 - 00:02

Mamon (Barcelona): ¿Con lo rastrero y lameculos que eres, aún no te han colocado de palanganero en ningún organismo oficial?

#8 Xeixa, Barcelona, 07/01/2009 - 22:38

Si va col.locar al Tete, per que no podrà col.locar a qui vulgui? Visca en Quim Nadal i visca el Tete d'en Quim Nadal. Quin gran alcalde, que anava amb cavall i barret cordobés per Girona, perdonant la vida als gironins.

#7 Francesc, Sant Quintí de Mediona, 07/01/2009 - 19:20

Aquest sap de movilitat com el Bush d'armes de destrucció masiva. De toda la vida ha estat el trepa del poble, mai ha pencat aixo si politica amunt politica avall...