Publicitat
Política · 28 de Desembre de 2010. 14:43h.

Nadal recorda que Mascarell és el "quart plat" a Cultura

El futur conseller havia fet "moviments" per substituir Hereu de candidat

Nadal recorda que Mascarell és el "quart plat" a Cultura

Nadal, durant la roda de premsa

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha restat importància al fitxatge de l'exsocialista Ferran Mascarell com a conseller de Cultura perquè "al grup no n'hem parlat" i ha recordat que ha estat fitxat "després de successivament quatre plats, quatre ofertes" en al·lusió a la informació publicada per e-notícies sobre que el nou president, Artur Mas, va sondejar prèviament a Imma Tubella, Rosa Maria Maleta i Mònica Terribas.

L'exconseller també ha revelat que Mascarell havia protagonitzat "moviments per posicionar-se en una possible carrera per l'alcaldia de Barcelona". En la seva opinió, havia fet "algun moviment" i "ho véiem bé" en el partit malgrat que el PSC de Barcelona manté de totes totes la candidatura de Jordi Hereu.

Nadal ha augurat, d'altra banda, que Mascarell "no ho passarà bé" perquè "es trobarà amb contradiccions i haurà d'avalar decisions" i ha insistit que ha estat una "decisió personal i unilateral" alhora que ha negat "estats de desànim al Partit dels Socialistes" arran d'aquesta 'fuga'.

El malestar de Nadal, malgrat les aparences, era evident -la resposta s'ha allargat sis minuts- perquè també ha explicat que Montilla i Mascarell "s'han vist una sola vegada: dijous passat" i que el llavors president es va assabentar abans per Mas que pel propi Mascarell.

Ha explicat, en efecte, que va trucar el president electe per dir-li que "parlaré amb en Ferran Mascarell i cinc minuts després va trucar Ferran Mascarell a José Montilla". "S'ha allunyat del Partit Socialista, que tingui sort", ha acabat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 utinoik, girona, 29/12/2010 - 17:46

Ilustrissim sr. Nadal:
Quan? Quan? Vosté i els seus familiars es retiraran als quarters d'hivern.
Que mes vol manllevar-hi a la política.
Faci el favor, home, retiris, no es deixi cap germà, cunyar o altres pel cami.
Tots a caseta, que ja li toca home
Ara ja es simplement vergonya aliena.

#9 josep, ., 29/12/2010 - 14:12

Per cert Nadal, tu no arribes ni a la gallina del brou.

#8 Ramon, Barcelona, 29/12/2010 - 12:10

Nadal en canvi no recorda que Hereu és el "plat de sobres" a l'Ajuntament.

#7 Paco, torroella, 29/12/2010 - 11:12

He escoltat que en Mascarell anava de numero u a Barcelona, després que no que anava derrera del cadaver polític d'el Hereu que de cop a resucitat per la "castanya"·de les el·lecions, caldria que el PSOE-PSC expliques clarament que pensa fer per que els votants estiguin informats

#6 josep anton, barcelona, 28/12/2010 - 22:23

mira que son de la broma aquets socialistes, semblan els paiasos de la tele jazjaj