Publicitat
Política · 5 de Setembre de 2012. 09:53h.

Nadal remarca que "jo no sóc qui fa fora l'Higini Clotas"

"De moment no acceptaré el càrrec, però quan ell hagi dimitit, m'ho plantejaré"

Nadal remarca que "jo no sóc qui fa fora l'Higini Clotas"

Nadal, amb Navarro, Balmon i Iceta

El diputat del PSC, Joaquim Nadal, en declaracions a El món a RAC1, ha manifestat que "de moment no acceptaré el càrrec, però quan l'Higini hagi dimitit, m'ho plantejaré seriosament". "No es pot plantejar una operació si aquesta no està tancada", ha insistit.

Nadal ha volgut deixar clar que "jo no puc aparèixer de cap manera com la persona que fa fora l'Higini Clotas". "Si marxa de la vicepresidència i del grup parlamentari, d'aquí un mes ja m'ho plantejaré", ha remarcat.

Igualment, ha manifestat que "jo no penso deixar el meu escó, em dec als electors de la demarcació de Girona". "El que és implantejable és que jo acceptés el càrrec si l'Higini Clotas no volgués plegar", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 i encara ho vol justificar, amb la seva retòrica barata, 06/09/2012 - 08:44

Quins canvis de camisa fa el Sr.Nadal, quan bufa la tramuntana es gira d´esquena, quan es garbí.,de cara, un trist exemple,un partit "democràtic" carda fora al Vicepresident 1er anomenat pe´l mateix Parlament per recol.locar un armari que fa nossa fotent una patada al cul un company

#6 pere, girona, 05/09/2012 - 16:19

Sr, Nadal si tingues una mica de dignitat plegaria i no buscaria una cadira que es d'un company, no sap viure sense la "mamella" ????

#5 Tots som l ´HIgini, lleida, 05/09/2012 - 15:30

Crec que hauria d´haver una campanya amb samarretes ,pintades etc, a favor d´en Clotas,la seva falta sera un buit imposible de cobrir,la cadira despres de tants anys ja havia agafat les formes,i aixo costa molt i no esta pagat amb diners.

#4 spanish, Madrid, 05/09/2012 - 12:52

jajajajaaajaj clar aixo es el que ha demanat per no quedar de diputat ras, enm fona igula el partit no pots ser que estiguin anys i anys d ediputat i que alguns protestin perque com son catalanistes han de quedar-se

#3 Eloi, Mataró, 05/09/2012 - 11:42

sí, sí, molt fer-se el caballer dient que no li pendrà la cadira però la poltroneta és la poltroneta oi sr Nadal? El problema d'aquest país és que els polítics no estan per servir el país sino per a servirse a ells mateixos...Com la de Gispert que diu que amb menys de 3000€ no poden viure