Publicitat
Política · 20 de Gener de 2009. 15:02h.

Nadal retreu a CiU les inauguracions de l'Eix Transversal

El conseller es compromet a "no fer 15 inauguracions" del desdoblament

Nadal retreu a CiU les inauguracions de l'Eix Transversal

Felip Puig, en una imatge d'arxiu

El conseller del PTOP, Joaquim Nadal, ha criticat CiU durant la roda de premsa del Govern pel desdoblament de l'Eix Transversal, que la federació nacionalista no considerava necessari. "La necessitat del desdoblament de l'Eix Transversal s'ha evidenciat, fruït de la utilització que ha tingut i de la perillositat d'aquesta via no desdoblada, que suporta molt trànsit pesant", ha expressat el conseller, a més d'afegir que "a més a més vaig dir, estant a l'oposició, que no farem quinze inauguracions del desdoblament de l'Eix Tranversal".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 PACO, torroella, 21/01/2009 - 07:31

Tenen tota raó, ara es fan visites d'obra,s'ha de correr i fer de qualsevol manera per que el conseller s'ho miri. Igual que avans.Amb un nom sostenible això si.

#4 Josep, Barcelona, 20/01/2009 - 22:52

El tripartit va dir que no farien primeres pedres i no inagurarien trams de carretera. La veritat es que aquest proposit l'esta incomplint de forma barroera i amb caradura

#3 Ramon, Barcelona, 20/01/2009 - 19:13

Cada tram finalitzat era una victòria, un sobreposar-se i imposar-se a l'enemic, és a dir, al PSOE. Lògic, que se celebrés com calia. I també lògic, que l'anticatalana sucursal del PSOE prohibís els seus alcaldes de participar-hi.

#2 carles, hospitalet, 20/01/2009 - 18:57

Encara estem amb lo de "la culpa es de CIU"? aquestos governar no governen pero encara continuent fen't d'oposició. Que pessats els del psoe!!!

#1 Jordi, MNRB, 20/01/2009 - 16:25

Seguint la regla de tres que habitualment apliqueu haurien de ser quinze inauguracions com a mínim per partit de Govern, no? Ai, no, que els ecoterroristes s'hi oposen!