Publicitat
Política · 3 de Setembre de 2012. 20:27h.

Nadal serà vicepresident segon del Parlament

Higini Clotas presidirà la comissió d'Afers Institucionals

Nadal serà vicepresident segon del Parlament

Dirigents del PSC, després de l'executiva, al carrer Nicaragua

Joaquim Nadal, fins ara president del grup parlamentari del PSC, passa a ser vicepresident segon del Parlament, en substitució del també socialista Higini Clotas, en la reestructuració que ha anunciat Pere Navarro.

El primer secretari del PSC ha assenyalat que Clotas serà el president de la comissió d'Afers Institucionals del Parlament.

Clotas ha estat diputat al Parlament des de les eleccions de 1980 fins ara de manera ininterrompuda. Entre els anys 1984 i 1999 va ser el portaveu del grup parlamentari socialista. Al 1999 va ser escollit vicepresident primer de la mesa, càrrec que va desenvolupar fins al 2010.

Segons ha indicat l'alcalde de Terrassa, "és hora d'un canvi de rumb, d'acord amb els temps que estem vivint". "Comença una nota etapa", ha reblat.

Per a Navarro, "l'inici del curs polític és el moment adequat per fer-ho públic", ha afegit. El màxim dirigent del PSC ha agraït als "companys" la seva dedicació i ha assegurat que havia parlat amb tots ells abans d'anunciar els canvis. "En una etapa nova convé persones noves", ha resumit Navarro.

Nadal, en una foto d'arxiu

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#8 pere, girona, 05/09/2012 - 16:31

El sr.Nadal farà el que faci falta per tal de mantenir la "mamella"tot esta per sobre de la seva dignitat, plegar es el que hauria de fer.

#7 joan, manresa, 04/09/2012 - 12:12

El Casal,12,05.--¡¡ Cull...s..,Sr.Nadal,quin cárreg més important..,oi..? !!!.Que farem...?Aceptarem ,oi...?..Quin nivell que tenen..!!..Sr.Nadal..,tingui una miqueta de dignitat...,una miqueta d'amor propi...,que axó no fa mai mal..,i el Sr.Iceta ,cop al culet i fora,cap a Europa.Esporgan fort

#6 Pep, LLagostera, 04/09/2012 - 10:52

Ni en Nadal ni en Clotas poden tenir menys dignitat si accepten aquest tripijoc .
Clotas no hauria de dimitir , ni Nadal acceptar el seu lloc, ni molt menys elS ALTRES PARTITS PRESTAR-SE A VOTAR A FAVOR D'EN NADAL
PER QUE SIGUI VICEPRESIDENT.

Quina vergonya

#5 Cigronet, SFG, 04/09/2012 - 10:32

Aquests politicastres que han estat substituïts o rellevats, ni per dignitat dimiteixen. Tu diràs !!! Qualsevol ho fa amb els sous i privilegis intocables que tenen, i especialment per no fer res de bo, perquè són persones inútils a la societat.

#4 xucamulla, Girona, 04/09/2012 - 08:19

Quant temps esperaran els "catalanistes" de debò del PSC-PSOE per trencar definitivament amb la franquicia catalana del PSOE i crearan un partit antagonista i enfrontat a ells?. Aquesta és la questió ara per ara del socialisme català. Ja que molts volen votar socialista i no a aquest "Nou PSC"

#4.1 spanish, Marid, 04/09/2012 - 09:43

mira primer perque no son massa trebalaldros, segon perque muntar un partit necessites diners i persones que obrin agrupacions i va a ser que no son massa guays per embrutar-se les mans...i tercer al congres no van guanayr els seus postulats...per tan nomes acceptem la democracia quan interessa?

#4.2 Gerard, Barna, 05/09/2012 - 00:44

Mira Spanish, per una vegada tens raó. Massa ego per arremangar-se i massa galls al galliner per unir-se tots en una única corrent que sempre s'afanyen a desmentir que existeixi. Doncs aquí en tenen els resultats: Inexistents, com el seu corrent.