Publicitat
Política · 24 de Gener de 2012. 20:10h.

Nadal sobre Chacón: "No sé de què em parla"

"El PSC lluitarà perquè Catalunya tingui el millor finançament possible"

Nadal sobre Chacón: "No sé de què em parla"

Chacón, durant el darrer congrés del PSC

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha respost amb un "no sé de què em parla", quan li han preguntat sobre les declaracions de Carme Chacón sobre el pacte fiscal.

Qüestionat a la sala de premsa del Parlament sobre les paraules de l'exministra, Nadal ha dit que "la veritat és que no sé de què em parla. El PSC el que farà amb tota claredat és lluitar des de les seves posicions perquè Catalunya tingui el millor finançament possible i aconseguir que Catalunya tingui més recursos i redueixi la distància que separa el que aporta a l'economia espanyola i el que en rep".

"Ja ha respost sobre aquesta qüestió el secretari d'Acció Política, Antoni Balmón, i des del punt de vista del grup parlamentari l'important no és tant aquesta acció, sinó que el nostre grup parlamentari treballarà perquè el pacte fiscal federal sigui el millor possible per a Catalunya", ha conclòs el diputat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 angel, cardedeu, 26/01/2012 - 18:38

Nadal encara falta 11 mesos, Zaragoza está a 300 quilometres de Bcn, Chacón es familia de charco, Iceta serà la iteta de la tieta. Payasos de PSC. Demaneu la independència per Catalunya.

#7 pere, girona, 25/01/2012 - 19:07

el que han de fer en Nadal i tota la camarilla de sociatas es fotra el camp, quin colla de mangans (Nadal,Zaragosa,Iceta,Chacon etc...)

#6 Joan Carles, Barri de Sants, 25/01/2012 - 11:05

La renovació de la filial del PSOE a Catalunya passa per les cares noves (Nadal,Iceta,Zaragoza,Ferrán,etc etc)? Doncs van apanyats, veig que encara no han après la lliçó

#5 Joan, Barcelona, 25/01/2012 - 06:32

Vosaltres fareu el que mani l'amo que col.loquin a Ferraz i calladets, com sempre

#4 sabadell, bcn, 24/01/2012 - 23:29

Srs del PSC la SEVA cap de llista a Madrid diu LO CONTRARI del que ens diuen vostés pero les proves d'els darrers 40 anys demostren que Chacon diu lo que pensa i si no es cert, perque no la destitueixen? siusplau srs. sociates-butiflers no ens prenguin per rucs.