Política · 26 de Setembre de 2012. 11:15h.

Nadal tornarà a la Universitat de Girona

"Per demostrar la normalitat dels viatges d'anada i tornada dels polítics cap a la seva professió"

Nadal tornarà a la Universitat de Girona

Nadal

El diputat del PSC, Joaquim Nadal, ha explicat a El món a RAC1 que "sóc un animal polític. Em mantindré actiu en política, faré política, però potser resulta que el que he de fer quan deixi de ser diputat és demanar la reincorporació a la Universitat de Girona i demostrar la normalitat dels viatges d'anada i tornada dels polítics cap a la seva professió".

D'altra banda, ha apuntat que "em sembla lògic que el PSC no faci primàries perquè el calendari diu que el 17 d'octubre ja s'han de presentar les llistes a la Junta Electoral. Però espero que hi hagi algun procés participatiu intern perquè, si hi ha més d'un candidat, els militants puguin triar".
 
"No sé si Navarro serà el candidat. Crec que ell ho vol ser, però també ho vol Montserrat Tura i veurem com es pronuncien les bases del partit. No sé si l'Àngel Ros voldrà concórrer o si farà un pas enrere i es voldrà assegurar ser cap de llista per Lleida i prou. No crec que ho sigui Carme Chacón, però tractant-se del meu partit ja no descarto res”, ha admès.
 
"No seré diputat perquè no seré candidat. Puc tancar les llistes que vulgui, però no les tornaré a encapçalar". "El PSC ha de donar suport a una consulta sobre la independència de Catalunya. Una altra cosa és quina postura ha de prendre. El PSC no ha de ser parapeto de res ni s'ha de postular contra res, sinó que ha d'estar a favor de moltes coses que el poble de Catalunya espera", ha sentenciat.
 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Baldiri Reixach, Girona, 26/09/2012 - 23:35

Oh no,a la UdG només ens faltava això ja per acabar-ho d'adobar tot! De fet, ja no ve d'un incompetent més,ara ja tenim la Geli, en Brugada, etc, etc

#7 Enric_J_M, Aula 105, 26/09/2012 - 20:28

''Estimats alumnes, com anava dient fa 35 anys... ''

#6 Rosell, Barcelona, 26/09/2012 - 19:49

Anada i tornada???? Mes de 30 anys en càrrecs i ara que el fan fora diu que vol demostrar no se que....quina barra te aquest senyor. I de la seva gestió a Foment...millor no parlar: Corrupció en contractes, desastre del Carmel, obres innecessàries, aeroport de Lleida....

#5 Hug d´Angarín, Pedralbes, 26/09/2012 - 13:10

Aixó és també d´aplicació al Molt Honorable Montilla? Algú em pot dir quina era la seva professió? Quanta merda hi ha a la politica.

#5.1 marta, Girona, 26/09/2012 - 15:35

No vaig votar Montilla, ni Maragall, ni tant sols Pujol que va tenir majoria absoluta. "Els meus" no guanyen mai, l'independentisme per desgracia es minoritari, peró no em sembla llogic que sempre es parli de Montilla quan es l'únic que treballa (?) mentre els altres 2 viuen com reis d'orient.

#4 Pep, Vic, 26/09/2012 - 12:41

Si però es que han pasat 35 anys!!!, això no no es una tornada es una fugida i ara tindria d'estar amb el seu poble i amb un altre partit o plataforma.