Publicitat
Política · 8 d'Agost de 2010. 15:07h.

Nadal veu l'independentisme "buit de continguts"

"L'espai polític independentista apareix molt fragmentat i amb alguns protagonismes personals"

Nadal veu l'independentisme "buit de continguts"

Nadal, durant la manifestació del 10J

El conseller de Política Territorials i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha considerat que aquesta campanya electoral, pocs mesos després de la sentència del TC que ha rebaixat l'Estatut, serà "més clara" perquè cada partit es veurà obligat a "dir què és", alguns "amb claredat" i altres amb "ambigüitat", en clara referència a CiU.

En una entrevista a Catalunya Informació, en ser preguntat si li preocupa que la campanya la capitalitzi el debat sobre la independència, ha respost que no n'està "gens". "Tinc la impressió que l'espai polític de l'independentisme apareix molt fragmentat, amb alguns protagonismes personals, amb certa polarització dreta esquerra com és natural", a més de "molt buit de continguts" pel que fa el "procés cap a la independència".

"La campanya haurà de tractar de temes conccrets i de la política que la gent entén, que és la tangible", ha considerat, tot i que ha admès que "les emocions no podran no ser-hi".

Sobre la renúncia d'Antoni Castells a ser a les llistes del PSC al Parlament decebut amb les "servituds" dels socialistes catalans amb el PSOE, Nadal se n'ha desmarcat de nou i ha dit que "tothom és lliure de fer el que creu i naturalment argumentar-ho amb arguments de caràcter polític i personal".

Això sí, ha deixat ben clar que ell sí que ha acceptat la proposta de Montilla per encapçalar de nou les llistes del PSC per Girona i "estar a les verdes i les madures".

S'ha compromès a "batallar per la recuperació de l'espai polític socialista després de tots els afegits d'aquests 7 anys de governs de coalició i amb voluntat d'ocupar l'espai central en la política catalana", cosa que no ha volgut dir si implicava donar per liquidada la fórmula del tripartit. "És evident que des del debat monogràfic de l'Estatut tots els partits van decidir treure's la careta de la coalició i dir el que pensava en termes clarament electorals".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 ex erc, Lleida, 10/08/2010 - 21:43

el 'galtes' ja veu perillar la menjadora i es caga al calçotets. ADEU ESPANYA !!!

#23 pep, una, 10/08/2010 - 13:27

SI US PLAU! no respongueu a les provocacions del infiltrats de siudadanus, com si no hi fossin. Ja es cansaran i aniran a forums de la cope i el seu partit mare, la falange.
Els espanyols són els mateixos, els independentistes anem a més. I tenen por

#22 Sergi, Argentona, 09/08/2010 - 18:18

Aquest encara no ha superat el contingut de la mani de Barcelona. La independència es allò que tothom vol o manté com a principal condició per poder competir en un mercat globalitzat.

#21 El azote de los necios, Barcelona no es Catalunya, 09/08/2010 - 16:44

En Barcelona llegó el catalán desde el sur de Francia en el S. XII, como lengua extranjera, ni siquiera es autóctona ni mayoritaria. El castellano lo hizo en el S. XIII , através de Aragón por el conde de Barcelona. Ahora decidme q es mentira, ridículos

#20 marc, barcelona, 09/08/2010 - 16:40

L'independentisme és una enorme mà grogaaaaaaaaaaa