Publicitat
Política · 23 de Març de 2013. 16:52h.

Navarro condiciona un pacte amb CiU a "la realització d’una consulta legal"

Considera, però, que la proposta de Mas "arriba tard"

Navarro condiciona un pacte amb CiU a "la realització d’una consulta legal"

Navarro, aquest dissabte

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha contestat l’oferiment efectuat pel president de la Generalitat, Artur Mas, als socialistes catalans per tal que entrin a formar part de l’executiu català, considerant que "arriba tard i després de d’alimentar la confrontació". Navarro, a més, ha condicionat un possible pacte a "la realització d’una consulta legal i acordada".

El líder del PSC ha lamentat que "només tres mesos després de signar un acord d’estabilitat amb ERC, Mas ja ha de rectificar", la qual cosa permet constatar, segons el dirigent socialista, que "no hi ha gaire entesa entre Mas i Junqueras i aquest pacte d’estabilitat no funciona gaire bé".

Pere Navarro ha insistit en l’oferiment que el PSC va proposar tot just després de les eleccions, en la línia d’un "Govern d’Unitat Nacional on hi hagi tots els partits davant la situació tan difícil que viu el país".

També ha situat les línies vermelles dels socialistes per començar a negociar la seva entrada en aquest hipotètic executiu en "l’impuls de les polítiques socials i el manteniment dels serveis públics, la reactivació econòmica i la lluita contra l’atur, la modificació de l’estructura fiscal del nostre país perquè sigui més justa i pagui més qui més té i la realització d’una consulta legal i acordada per tal que els catalans puguin decidir sobre el seu futur".

El primer secretari del PSC ha fet aquestes declaracions durant la seva visita al Mercat del Ram de Vic, on ha aprofitat per recordar a Artur Mas que "quan vam fer aquesta oferta, el Govern del senyor Mas la va rebre amb ironia, però ara es demostra que aquest consens és imprescindible per tirar endavant el país". Finalment, Pere Navarro ha manifestat que "avui el que hem de reclamar al Govern és que presenti els Pressupostos perquè tots puguem saber com vol gastar els diners dels contribuent i quines són les seves prioritats".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat