Política · 1 de Desembre de 2012. 18:41h.

Navarro creu "els problemes dels catalans no se solucionarien" amb un referèndum

"Tenim massa problemes sobre la taula com per estendre una altra vegada aquesta cortina de fum"

Navarro creu "els problemes dels catalans no se solucionarien" amb un referèndum

Navarro, durant l'homenatge a Ernest Lluch

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, considera que encara que es faci un referèndum legal per la independència "els problemes dels catalans no se solucionarien en dos dies".

Navarro, que ha participat en un homenatge a Ernest Lluch, s’ha mostrat convençut que “avui la governabilitat del país és més difícil i el Parlament està més fragmentat”, i davant d’aquesta situació “provocada pel senyor Artur Mas”, ha reiterat que “les nostres propostes incideixen sobre com tenir una fiscalitat més justa, pujar els impostos a qui més té, impulsar les polítiques socials i de creixement econòmic”.

“La prioritat avui és que la gent deixi de patir”, ha manifestat Navarro, per a qui el tema de la consulta sobre la independència de Catalunya “és clar” ja que “el senyor Mas sap perfectament que nosaltres considerem que si els ciutadans de Catalunya creuen que han de ser consultats sobre el seu futur en relació a la resta d’Espanya, aquesta consulta ha de ser legal i acordada”.

Pere Navarro ha recordat, això sí, que “encara que hi hagi una consulta demà, els problemes dels catalans i catalanes no se solucionarien dos dies després, i avui tenim massa problemes sobre la taula com per estendre una altra vegada aquesta cortina de fum”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 laila, bcn, 03/12/2012 - 10:52

Quin malgust fer-se fotos al cementiri.

#10 Marc3, Barcelona, 02/12/2012 - 18:31

Es tan facil rebatre la demagogia del Navarro: "els problemes dels catalans no s'arreglen sense fer un referendum". Apa, Navarro, paga'm 50 euros de consultoria. Gracies.

#9 jvalls, BCN, 02/12/2012 - 13:51

Politiques de creixement....Ah coi es perque no he fet politiques de creixement que no creixem. Tenim un llibre de com fer-les i como no les fem ... ,es que no deu haver-hi voluntat. Ignorants, putus ignorants.

#8 Oriol, Barcelona, 02/12/2012 - 12:07

Parlar de la crisi perquè no es parli de la independencia, no és una cortina de fum també?

#7 Joan A., Palma, 02/12/2012 - 11:40

El federalisme tampoc ho solucionarà en 2 dies.

Un referèndum, tampoc, però serà escoltar una opinió directe del poble (2/3 parts ho vol i 1/3 que no).

"...aquesta consulta ha de ser legal i acordada." Dons, pot esperar d'assegut.