Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2013. 10:29h.

Navarro critica el "populisme" de Rivera

"No sabem si Ciutadans són d’esquerres o de dretes"

Navarro critica el "populisme" de Rivera

Navarro

El líder del PSC, Pere Navarro, en una entrevista a La Vanguardia, assenyala que "nosaltres no sabem si Ciutadans són d’esquerres o de dretes. Juguen amb el discurs populista i això és molt fàcil. Però no crec que el votant del PSC se’n vagi a Ciutadans".

Navarro també alerta que "avancem per un camí que augmenta la crispació, i la deriva de CiU i ERC ens porta cap a l’abisme. Quan Junqueras parla de paralitzar una setmana l’economia catalana busca l’enfrontament al preu que sigui, vol anar a Madrid perquè ens tanquin la porta als nassos. La idea de Junqueras és indigna. El procés català s’assembla cada vegada més al pla Ibarretxe".

"Hi ha sectors que poden compartir visions amb nosaltres, com sectors d’Iniciativa per Catalunya en el pla social i federalista. Fins i tot hi ha alguns dirigents de CDC que poden compartir això. També amb Unió, amb qui no compartim el tema social, però sí que estem a prop en la idea de la relació entre Catalunya i la resta d’Espanya", conclou, tot i deixar clar que una coalició amb UDC "seria antinatural en el terreny polític i social".
 

Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#46 angel, catalunya no es españa, 26/11/2013 - 00:14

Crec que Navarro es de dreta ò esquera, osti es un botifler? ò botifarra?

#44 piojin, bcn, 25/11/2013 - 14:48

Navarro sap si el PSC es de esquerra?
Navarro ens pot aclari si esta a favor o en contra del mal anomenat dret a decidir?
veu la palla a ull alie i no la viga al propi.

#43 ROSA, LLEIDA, 25/11/2013 - 09:51

I vosté Sr. Navarro de que es d'esquerres o de dretes, que ho sap?

#42 anto33, montcada i reixac, 25/11/2013 - 07:07

¿Que los votantes del PSC no se pasan a Ciutadans?Mire las encuestas.Y para populista usted,que cambia de opinión cada día.

#41 Daniel G., Málaga, 25/11/2013 - 01:30

Izquierda o derecha o nacionalistas es sectarismo. Ciudadanos son españoles. Y eso Pere, es una perspectiva que muchos socialistas habéis perdido por estar siempre a MEDIO CAMINO entre los demócratas y los nacionalistas, a medio camino entra la unidad de España y la secesión. Y lo estáis PAGANDO YA