Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2013. 15:59h.

Navarro demana l'abdicació del Rei el dia que Rubalcaba s'ofereix com alternativa

"La contribució de Joan Carles I a la nostra democràcia i benestar ha estat decisiva, però per afrontar el futur proposo el seu relleu"

Navarro demana l'abdicació del Rei el dia que Rubalcaba s'ofereix com alternativa

Una imatge del twitter de Navarro

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha demanat l'abdicació del Rei durant una conferència davant d'un centenar d'empresaris de la Cambra de Comerç de Barcelona.

El dirigent socialista, al twitter, ha reblat que "la contribució de Joan Carles I a la nostra democràcia i benestar ha estat decisiva, però per afrontar el futur proposo el seu relleu".

Davant dels empresaris, l'exalcalde de Terrassa ha remarcat que "plantejo avui obertament i pública, la necessitat d'abdicació de l'actual Cap d'Estat". Tot i declarar-se un "republicà convençut", Navarro ha titllat de "necessària" aquesta decisió.

Segons el dirigent del PSC, l'abdicació del Rei "respondria a les necessitats dels nostres temps". En aquest sentit, ha augurat que el Príncep d'Astúries, Felip de Borbó, serà "rellevant per arbitrar els profunds canvis que requereix el nostre país" i per liderar "la transició del segle XXI".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Josep, Barcelona, 21/02/2013 - 18:15

Aixó ha estat la cerimònia de la confusió com la técnica del calamar. Sembla que voleu que es parli força de vosaltres quan ja no s'en canta gall ni gallina.

#11 Xavi, Barcelona, 21/02/2013 - 14:35

No té ni cap ni peus que un "republicà convençut" vulgui que un Borbó sigui el cap d'Estat d'aquest país. En el poc temps que porta com a líder polític, Navarro ha superat el rècord mundial de despropòsits. Si segueix així només el voldrà la seva família.

#10 Lo Kimet ha CASCAT, MORULADA (abans IGUALADA), 21/02/2013 - 08:46

Navarro, que estas pixant fora de test.
Socialista tenia que ser, em sembla que ja no sap ni qui es, ni de qui es.
Mediqueu-lo esta com una regadora
Per cert a Igualada tambe en tenim algun com ell

#9 pauet, Tarragona, 20/02/2013 - 19:00

Ostres, Navarru. T'has pres algo, no? Mare de Déu com està l'home... D'aquí al purgatori, rei. Ho dic perquè ja no existeix. Així que caput i desapareguts, sociates espanyolarros!!! INDEPENDENCIA

#8 Alexia, Manlleu, 20/02/2013 - 17:09

Ara que son irrellevants ja no saben qué fer perque es parli d'ells. D'aquí a poc, ningú els recordarà.