Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2012. 16:42h.

Navarro diu que el fracàs dels socialistes a Galícia i Euskadi l'"estimula"

El PSC no està "preocupat" perquè "tenim propostes molt clares per Catalunya"

Navarro diu que el fracàs dels socialistes a Galícia i Euskadi l'"estimula"

Navarro, en una imatge d'arxiu

El primer secretari del PSC i candidat a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha afirmat avui que el president de la Generalitat, Artur Mas, és "incapaç" de pronunciar la paraula "independència".

Navarro ha comentat que "d’aquí al 25 de novembre hem de mirar molt cap a la gent, saber què necessiten, donar-los respostes. La crisi, tot i que ve de molt lluny i de les polítiques de dretes, comença a castigar la gent mentre els socialistes governàvem a Catalunya i Espanya. Hem d’explicar que hem après la lliçó i que tenim les propostes. Nosaltres no treballem només pels vots, sinó perquè el país necessita les nostres propostes".

"El país necessitava un Govern que reactivés l’economia, que creés llocs de treball, i en lloc d’això tenim un Govern que ha fracassat i un país pendent d’unes eleccions, amb els partits debatent per obtenir vots", ha explicat.

"Però les eleccions serviran per clarificar posicions: que uns ens diguin en què consisteix la independència i uns altres que ens diguin en què consisteix el seu centralisme. Estem massa acostumats a que es diguin mitges veritats, i això no pot ser: si CiU defensa la independència, que ho digui. El senyor Rajoy és incapaç de dir la paraula ‘rescat’ i el senyor Mas és incapaç de dir la paraula ‘independència’" ha afegit.

Pere Navarro ha fet aquestes declaracions durant una entrevista al programa 'El matí a 4 bandes' de Ràdio 4, en què ha valorat el resultat de les eleccions basques i gallegues i ha lamentat "que no hi hagi hagut prou participació".

En aquest context, el candidat socialista ha afirmat estar "més que preocupat, estimulat per treballar" perquè "tenim propostes molt clares per Catalunya: el federalisme, avançar cap a una millor relació de Catalunya amb Espanya, explorar noves fiscalitats. Treballar molt, explicar-ho a la gent i explicar que és molt important anar a votar. Depèn de quin Govern tinguem a partir del 25, hi haurà més retallades, i tindrà una actitud o una altra respecte a aquells que ho estan passant més malament".

"A vegades se’ns diu que hi ha una pastilla que ens curarà de tots els mals, i CiU ens vol fer prendre la pastilla de la independència. Guanyi l’opció que guanyi, l’endemà de les eleccions les persones continuaran tenint problemes. Hem de parlar de l’encaix de Catalunya i Espanya, però també hem de parlar dels problemes de les persones", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU Vallwes Oriental, 24/10/2012 - 01:57

Ara podrien treura la seba propaganda CAL PARAR A LA DRETA hi ara si podria donar resultado CAL PARAR LES INUTILS RETALLADES Socials de ARTUR MAS VOTAR C.I.U. es Votar més Retallades Socials VOTAR a C.I.U. Es tanca més HOSPITALS iapuja el ATUR

#17 angel, Cataluña no es ECSpaña, 23/10/2012 - 19:38

Que pallasso aquet, es pensa que guanyarà la majoria absoluta dels PSC´españols. Quines propostes clares? hahahahahaha. Dels que te ará baixará als 15 escons o menys segur.

#16 Bacus, Sort, 23/10/2012 - 17:52

Penso que si en Tortell Poltrona fundés un partit polític no faria riure tant com vosaltres. No se que haureu pagat per l'slogan però això de canvi no se a que em sona.

#15 valeri torres, bna, 23/10/2012 - 16:53

Aixo Navarfro, et conve un bon estimul per aguantar la patacada que t'espera el dia 25 N. Independencia ja.

#14 Jordi, Teià, 23/10/2012 - 12:09

Ara ho entenc tot: és massoquista. Ja en fa una mica de cara, de viciós.