Publicitat
Política · 6 de Març de 2014. 11:36h.

Navarro enyora Carod

El líder del PSC considera que "la seva ERC tenia més sensibilitat social"

Navarro enyora Carod

Navarro, a TVE

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, en una entrevista a Los Desayunos de TVE, ha considerat que "el pas d'Ernest Maragall aclareix les coses, aquesta conversió a l'independentisme". "L'anterior Esquerra, la de Carod-Rovira, potser tenia més sensibilitat social", ha afegit.

Per al dirigent socialista "veiem una ERC que té com a prioritat absoluta la independència de Catalunya". "Hi ha dos blocs (a Catalunya), el del 'sí-sí" i el del' no-no", i enmig hi ha el diàleg", ha indicat, a més de lamentar que "els independentistes han fet un desafiament que no ens porta enlloc".

"La independència és una solució fàcil i té un enemic clar: L'Estat", ha recordat, a més d'admetre que "espero que puguem evitar que el 9 de novembre sigui una gran frustració". Pel que fa als crítics, ha apuntat que "no vaig a opinar sobre el que ha de fer la Comissió de Garanties, ni a influir".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 jaume castell, BCN, 07/03/2014 - 09:54

I tant que le enyora!! , Carod va facilitá que Montilla ensorrés Catalunya i es forrés personalment.
Ara (C) Navarro vol acabar la feina de Montilla i ...
també.

#9 Calimero, Barcelona, 07/03/2014 - 09:07

El PSC es el partido politico más extravagante y absurdo superando incluso a la CUP y toda la pandilla de IU ICV etc... y este Navarro es su representante ideal ja ja Así os va..

#8 via fora, Girona, 06/03/2014 - 16:30

Empieza el espectaculo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabi,Fofo,Miliki i el PSC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
como estan ustedesssssssssssssssss!!!!!!
artista invitado del dia Monago

#7 Pablo, Madrid, 06/03/2014 - 15:29

¿La independencia salida fácil? Es como pensar que la independencia es más facil que el soberanismo. Solo los locos piensan esas cosas.

#7.1 Pablo, Madrid, 06/03/2014 - 16:04

Federalismo quería decir.

#6 LN, Barcelona, 06/03/2014 - 15:13

Carod? El decliu del PSC va començar amb el Tripartit, amb el Carod anant a Perpinyà a entrevistar-se amb ETA. En aquell momento em vaig adonar que el Tripartit seria un desastre, que va repetir Montilla per acabar d'enfonçar el PSC. A Maragall, el millor alcalde de Barcelona, el va traïr Carod.