Publicitat

La direcció convoca un consell nacional per al juny, però no un congrés extraordinari

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha afirmat a pregunta d'e-notícies que es veu amb cor de tirar endavant el partit després dels darrers resultats electorals, però que "aquesta és una decisió que no he de prendre jo". "Sóc representant d'un col·lectiu molt ampli i seran aquestes persones les que decidiran qui ha d'estar al capdavant d'aquesta formació", ha afegit. 

La direcció intenta tancar la crisi després d'haver assolit només 350.000 vots a les europees amb un consell nacional extraordinari convocat per al proper mes de juny, però no un congrés extraordinari que qüestionaria l'actual lideratge de Navarro.

El primer secretari, que s'ha esperat a comparèixer fins a la roda de premsa d'Alfredo Pérez Rubalcaba, ha admès que els resultats obtinguts són "dolents" i que "no hem assolit els objectius que volíem".

Navarro ho ha atribuït al "discurs sobiranista" i a "la crisi econòmica" que han impedit fer cala el missatge contra "la dreta europea". "L'esquerra s'ha fragmentat" ha afegit en al·lusió a altres formacions polítiques.

El dirigent socialista ha anunciat, en aquest sentit, que obrirà "un període de reflexió" per parlar amb les sectorials i agrupacions del partit alhora que ha expressat, a nivell general, la "preocupació per l'increment dels partits xenòfobs i euroescèptics", sobretot "a França i el Regne Unit”.

Pere Navarro
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#17 Ibarra,Iglesias,Guerra,Chacón,etc, Molt agraits , 27/05/2014 - 11:30

que vagin seguint els consells des de Madrid contraris en la seva gran majoria als interessos dels catalans Erem 3 adictes al PSC-PSOE, des que son PSOE-psc,el passat 25 hem variat -2 a ICV(catalanista i d´esquerres) y un a ERC.

#16 ALVAR TriBorn Catatonic , Bcn Españolaza, 26/05/2014 - 20:17


Amigos,

¿Cómo va el mono tema esta tarde?

NiNis TriBorn: Ni Copa, Ni Lliga, Ni Champions. Aviat Ni CONSULTA.

Atentamente,

Trola Rahola Retrola (CorrupCiu)

#15 CanRauxa, Seva, 26/05/2014 - 19:57

No pleguis, Navarro!!! Encara et queda molta feina per fer!!! (fins que no enfonsis el PSC, es clar...)

#14 Josep-Maria, Barcelona, 26/05/2014 - 19:56

Sí, Pere, sí. Tu fes com l'Ernest Maragall: fins que no vegis clara una boníssima jubilació, endavant. Es queixi qui es queixi.

#13 Oscar, BCN, 26/05/2014 - 19:32

Navarro, tu aguanta, et diran que has fet un mal resultat, no es cert, es boníssim i a més ho fas molt bé. Que una avia et dona una empenta, tu digues que el sobiranisme. Que no saps que dir, fes com fins ara, digues el que vulguis, no passa res, ets genial, el millor. No claudiquis. No dimiteixis.